45 takımın katılımıyla tek devreli lig usulüne göre 6 grupta oynatılan maçlar oldukça çekişmeli geçiyor.

Tekirdağ’da minikler şov yapmaya devam ediyor. U11 Miniminikler Şenliği 3. hafta müsabakaları ile devam etti.

TEKİRDAĞ GÜCÜ ZİRVEDE  
A Grubu’nda üçüncü hafta mücadelesinde 6 puanlı lider Tekirdağ Gücüspor, 3 puanla 4. sırada yer alan Büyük Çınarlıspor ile kozlarını Karadeniz 2 Nolu Saha’da paylaştı. Mücadeleyi Tekirdağ Gücüspor 4-0 kazanarak 9 puana ulaştı ve zirvede yer aldı. Büyük Çınarlıspor ise 3 puanla 6. basamağa geriledi.
Bir diğer müsabakada 6 puanla 2. basamakta yer alan Kazanderespor, 4 puanlı 3. sıradaki 100. Yılspor’a konuk oldu. Karadeniz 2 Nolu Saha’da oynanan müsabakayı 100. Yılspor 6-2 kazanmayı başardı. 100. Yılspor 7 puanla 2. sıraya yükselirken, Kazanderespor 6 puanla 3. sırada yer aldı.  
3 puanla 5. sırada yer alan Tekirdağ Süleymanpaşa Altınovaspor ise 1 puanla 6. sırada yer alan Süleymanpaşa Namık Kemalspor ile Karadeniz 2 Nolu Saha’da kozlarını paylaştı. Mücadeleyi Süleymanpaşa Namık Kemalspor 2-0 galip tamamlamayı bildi ve 4 puanla 4. sıraya yükseldi. Tekirdağ Süleymanpaşa Altınovaspor ise 3 puanla 7. sıraya geriledi.
Grubun son maçında ise puansız olarak 7. sırada yer alan Malkara 14 Kasımspor ile puansız olarak 8. sırada yer alan Tekirdağspor karşılaştı. Karadeniz 2 Nolu Saha’da oynanan müsabakayı Malkara 14 Kasımspor 3-1 kazanarak 3 puanla 5. basamağa yükseldi. Tekirdağspor ise puansız olarak 8. sırada yer aldı.

Tekirdağ U11 Miniminikler Şenliği A Grubu 3. Hafta Sonuçları

Tekirdağspor 1-3 Malkara 14 Kasımspor 
100. Yılspor 6-2 Kazanderespor
Tekirdağ Gücüspor 4-0 Büyük Çınarlıspor
Süleymanpaşa Namık Kemalspor 2-0 Tekirdağ Süleymanpaşa Altınovaspor

GOLSÜZ BİTEN TEK MAÇ
B Grubu’nda ikinci hafta mücadelesinde 6 puanlı lider Tekirdağ Beden Eğitimi Öğretmenleri Spor evinde 1 puanla 5. sırada bulunan Akçeşmespor’u konuk etti. Karadeniz 1 Nolu Saha’da oynanan mücadele 0-0 eşitlikle sona erdi. Tekirdağ Beden Eğitimi Öğretmenleri Spor 7 puanla 2. sırada yer alırken, Akçeşmespor 2 puanla 5. sırada yer aldı.
Grupta 4 puanlı ekip olan 3. sıradaki Tekirdağ İdman Yurduspor ise puansız olarak 7. sırada yer alan Tekirdağ Gündoğduspor ile karşılaştı. Karadeniz 1 Nolu Saha’da gol yağmuruna sahne olan maçı Tekirdağ İdman Yurduspor 8-0 kazanarak 7 puana ulaştı ve zirveye yükseldi. Tekirdağ Gündoğduspor puansız olarak 7. basamakta kaldı.
Bir diğer müsabakada 1 puanla 4. sırada yer alan Aslan Yıldızspor ile puansız olarak 6. sırada yer alan Atletik Yıldızspor kozlarını Karadeniz 1 Nolu Saha’da paylaştı. Gollü geçen mücadeleyi Aslan Yıldızspor 6-2 galip tamamlamasını bildi. Aslan Yıldızspor 4 puanla 4. sırada yer alırken, Atletik Yıldızspor puansız olarak 6. sırada yer aldı.
Grupta haftaya 4 puanla 2. sırada yer alan Hayrabolu Belediye Gençlik ve Spor ise üçüncü haftayı BAY geçerek 4 puanla 3. basamakta yer aldı.         

Tekirdağ U11 Miniminikler Şenliği B Grubu 3. Hafta Sonuçları

Aslan Yıldızspor 6-2 Atletik Yıldızspor
Tekirdağ Beden Eğitimi Öğretmenleri Spor 0-0 Akçeşmespor 
Tekirdağ İdman Yurduspor 8-0 Tekirdağ Gündoğduspor
Hayrabolu Belediye Gençlik ve Spor - BAY

ÇORLU FENER’DEN 10 GOL
C Grubu’nda iki haftada 6 puanlı lider Çorlu Fenerspor, puansız olarak 7. basamakta yer alan Çorluspor 1947 ile karşılaştı. General Basri Saran Stadı’nda oynanan müsabakayı Çorlu Fenerspor şova dönüştürdü ve maçı 10-0 galip tamamladı. Çorlu Fenerspor 9 puanla zirvede yer alırken, Çorluspor 1947 puansız olarak 7. basamakta yer aldı. 
Bir diğer 6 puanlı ekip olan 2. basamaktaki Çorlu İdman Ocağıspor, 3 puanla 6. sırada bulunan Çorlu Halk Eğitimi Gücüspor ile General Basri Saran Stadı’nda karşılaştı. Çekişmeli geçen maç 2-2 eşitlikle sona erdi. Çorlu İdman Ocağıspor 7 puanla 2. sırada yer alırken, Çorlu Halk Eğitimi Gücüspor 4 puanla 6. sırada kaldı.
İlk iki haftada aldığı 3 puanla 3. sırada yer alan Çorlu Esentepespor ise kendisi gibi 3 puana sahip Çorlu Trakya Balkanspor ile kozlarını General Basri Saran Stadı’nda paylaştı. Müsabaka 2-2 beraberliktle tamamlanırken Çorlu Esentepespor 4 puanla 4. basamakta yer aldı. Çorlu Trakya Balkanspor ise 4 puanla 5. basamakta yer aldı. 
Grubun son maçında ise 3 puanla 4. sırada yer alan Çorlu Altınoranspor ile puansız 8. basamaktaki Marmaraereğlisi Belediyespor karşılaştı. General Basri Saran Stadı’nda oynanan mücadeleyi Çorlu Altınoranspor 4-0 galip tamamladı. Çorlu Altınoranspor 6 puanla 3. sıraya yükselirken, Marmaraereğlisi Belediyespor puansız olarak 8. basamakta yer aldı.
  
Tekirdağ U11 Miniminikler Şenliği C Grubu 3. Hafta Sonuçları

Çorlu Halk Eğitimi Gücüspor 2-2 Çorlu İdman Ocağıspor
Çorlu Fenerspor 10-0 Çorluspor 1947
Çorlu Esentepespor 2-2 Çorlu Trakya Balkanspor
Çorlu Altınoranspor 4-0 Marmaraereğlisi Belediyespor 

D GRUBU’NDA LİDER SAĞLIKSPOR
D Grubu’nda üçüncü hafta müsabakalarında 6 puanla zirvede olan Sağlıkspor ile aynı puanla 2. sıradaki Çorlu Yıldırım Spor Kulübü kozlarını Sağlık Mahallesi 2 Nolu Saha’da paylaştı. Sağlıkspor mücadeleyi 6-2 kazanarak 9 puanla zirveye yerleşti. Çorlu Yıldırım Spor Kulübü 6 puanla 4. sıraya geriledi. 
Bir diğer 3 puanlı ekip olan 3. basamaktaki Muratlı Halk Eğitimispor, puansız olarak 8. sırada yer alan Aşağı Sevindiklispor ile Sağlık Mahallesi 2 Nolu Saha’da karşılaştı. Muratlı Halk Eğitimispor rakibini paramparça etti ve maçı 12-1 kazandı. Muratlı Halk Eğitimispor 6 puanla 2. sıraya yükselirken, Aşağı Sevindiklispor puansız olarak 8. sırada yer aldı. 
Grupta 3 puanlı bir başka ekip 4. sıradaki Yeşiltepespor, aynı puanla 6. sıradaki Çorlu 59 Buçuk Spor Kulübü ile kozlarını Sağlık Mahallesi 2 Nolu Saha’da paylaştı. Büyük çekişmeye sahne olan maç 2-2 eşitlikle sona erdi. Yeşiltepespor 4 puanla 5. sırada yer alırken, Çorlu 59 Buçuk Spor Kulübü aynı puanla 6. basamakta yer aldı.
Grubun son maçında ise puansız olarak 7. sıradaki Ergene Gençlikspor ile 3 puanla 5. sıradaki Ergene Gençlerbirliğispor karşılaştı. Sağlık Mahallesi 2 Nolu Saha’da oynanan maçı Ergene Gençlerbirliğispor 2-1 galip tamamlamayı başardı. Ergene Gençlerbirliğispor 6 puanla 3. basamağa yükselirken, Ergene Gençlikspor puansız olarak 7. sırada kaldı. 

Minikler Jimnastik Şenliğinde hünerlerini sergiledi Minikler Jimnastik Şenliğinde hünerlerini sergiledi

Tekirdağ U11 Miniminikler Şenliği D Grubu 3. Hafta Sonuçları

Ergene Gençlikspor 1-2 Ergene Gençlerbirliğispor
Sağlıkspor 6-2 Çorlu Yıldırım Spor Kulübü
Yeşiltepespor 2-2 Çorlu 59 Buçuk Spor Kulübü
Aşağı Sevindiklispor 1-12 Muratlı Halk Eğitimispor

E GRUBU’NDA YAĞMUR GİBİ GOLLER
E Grubu’nda üçüncü hafta mücadelelerinde 6 puanlı lider Kapaklı Sitespor, puansız olarak 7. sırada bulunan Çataklıspor ile karşılaştı. Kapaklı Sahası’nda oynanan maç gol sağanağına dönüştü ve Kapaklı Sitespor maçı 11-0 kazandı. Kapaklı Sitespor bu sonuçla 9 puanla ve averajla 2. sırada yer alırken, Çataklıspor puansız olarak 7. sırada kaldı. 
Grupta 6 puanla 2. basamakta yer alan Çerkezköy 1923 Gençlikspor ise puansız olarak 8. basamakta yer alan Taşkıranlar Samsungücüspor ile kozlarını Kapaklı Sahası’nda paylaştı. Çerkezköy 1923 Gençlikspor rakibini perişan etti ve maçı 13-0 galip tamamladı. Çerkezköy 1923 Gençlikspor 9 puanla ve averajla zirvede yer alırken, Taşkıranlar Samsungücüspor puansız olarak 8. basamakta kaldı.
Grupta 6 puanlı bir başka ekip olan 3. basamaktaki Karaağaçspor, 4 puanla 4. sırada bulunan Çerkezgücüspor ile karşılaştı. Kapaklı Sahası’nda oynanan mücadeleyi Çerkezgücüspor 8-0 kazanmayı başardı. Çerkezgücüspor 7 puanla 3. sıraya yükselirken, Karaağaçspor 6 puanla 4. sıraya geriledi.
Grubun son maçında ise 1 puanlı 5. sıradaki Kapaklıspor, puansız olarak 6. basamakta bulunan Fevzipaşaspor ile kozlarını Kapaklı Sahası’nda paylaştı. Kapaklıspor maçı 4-1 galip tamamlamasını bildi ve 4 puanla 5. sırada yer aldı. Fevzipaşaspor ise puansız olarak 6. basamakta kaldı.

Tekirdağ U11 Miniminikler Şenliği E Grubu 3. Hafta Sonuçları

Karaağaçspor 0-8 Çerkezgücüspor
Çerkezköy 1923 Gençlikspor 13-0 Taşkıranlar Samsungücüspor
Kapaklı Sitespor 11-0 Çataklıspor
Fevzipaşaspor 1-4 Kapaklıspor 

F GRUBU’NDA SARAY İSTİKLAL LİDERLİĞİ KAPTI
Son grup olan F Grubu’nda üçüncü haftada 6 puanlı lider Büyük Yoncalıspor, zirve maçında aynı puanla 2. sırada yer alan Saray İstiklalspor ile karşılaştı. Saray Şehir Stadı’nda oynanan mücadeleyi Saray İstiklalspor 8-1 kazanarak 9 puana ulaştı ve zirveye yükseldi. Büyük Yoncalıspor ise 6 puanla 3. sıraya geriledi.
Grupta 3 puanla 3. sırada yer alan Küçük Yoncalıspor, aynı puanla 4. basamakta yer alan Saray Belediyespor ile kozlarını Saray Şehir Stadı’nda paylaştı. Saray Belediyespor maçı 1-0 kazanmayı başardı. Saray Belediyespor 6 puanla 2. sıraya yükselirken, Küçük Yoncalıspor 3 puanla 4. sıraya geriledi.
Grubun son maçında ise puansız olarak 5. basamakta yer alan Tekirdağ Marmaraspor ile -3 puanla 6. sırada yer alan Sarayspor 1953 karşı karşıya geldi. Saray Şehir Stadı’nda oynanan müsabakayı Tekirdağ Marmaraspor 8-0 galip tamamladı. Tekirdağ Marmaraspor 3 puanla 5. sırada yer alırken, Sarayspor 1953 -3 puanla 6. basamakta kaldı.

Tekirdağ U11 Miniminikler Şenliği F Grubu 3. Hafta Sonuçları

Büyük Yoncalıspor 1-8 Saray İstiklalspor
Saray Belediyespor 1-0 Küçük Yoncalıspor
Tekirdağ Marmaraspor 8-0 Sarayspor 1953

Kaynak: İlkay Danacılar