Tekirdağ, U-14 Milli Takımı Trakya karmasına verdiği 10 oyuncu ile Kırklareli ve Edirne'nin toplam oyuncu sayısına erişti.
U-14 Milli Takım seçmeleri Trakya genelinde yapıldı. Trakya Milli Takım Bölgesi Milli Takım karmasına Tekirdağ Gençlik Gücüspor’dan Deniz Ece, Seyit Ahmet Bülbül, Ergene Gücüspor'dan Umutcan Güngör, Fevzipaşaspor'dan İbrahim Tanrıverdi, Sitespor'dan Mehmet Emin Yücel, Çerkez Gücüspor'dan Murat İha, İdmanyurduspor'dan Kaan Yılmaz Sel, Çorlu Belediye Futbol Kulübünden Mustafa Berat Tekin, Altınoranspor'dan Hamza Demir ve Çorlu Belediye Futbol Kulübünden Yavuz Eveler seçildi.
U-14 Trakya Milli Takım kadrosuna seçilen 22 oyuncu farklı tarihlerde bölgeler arası turnuvaya katılacak. Burada beğenilen oyuncular Türkiye U-14 Milli takım aday kadrosuna çağrılacak.
‘’GURUR VE ONUR DUYDUK’’
Tekirdağ TÜFAD Tekirdağ Şube Başkanı Abdullah Eroğlu yaptığı açıklamada; ‘’22 kişilik takım için Trakya Milli Takım aday kadrosuna ilimiz takımlarından 10 sporcumuzun seçilmesi TÜFAD Tekirdağ ailesi olarak gurur ve onur duyduk. Bundan sonraki turnuva aşamasında sporcularımıza başarılar diliyorum. Emeği geçen bölge antrenörlerime şahsım ve yönetim olarak teşekkürlerimi sunuyorum’’ dedi.

Editör: Trakya Gazetesi