Meksika Açmazı 23 Şubat Cuma günü 20.30’da Edirne Atatürk Kültür Merkezi’nde sahnelenecek.
Biletler yılbaşı kampanyası avantajıyla 520 liradan satışa sunulurken, Meksika Açmazı’nda Mesut Süre, Anlatanadam ve Fazlı Polat benzersiz sahne performanslarıyla artık sadece podcast olarak değil canlı bir gösteri olarak da kesintisiz kahkaha vadediyor..
Mesut Süre kimdir?
Mesut Süre 22 Mart 1981 tarihinde Bursa’da doğmuştur. Türk radyo programcısı, stand-up sanatçısıdır.
Anadolu Üniversitesi, İşletme İngilizce bölümününden mezundur. Önce okul radyosunda çalışmış daha sonra Eskişehir’de çeşitli mekanlarda kendi yazdığı metinlerle gösteriler yapmıştır. İlişki Testi, Yalnızım Mesut Bey ile adından sıkça söz ettirerek bir kitle kazanmıştır. Turnelerine devam ederek hemen hemen her ilde seyiciyle buluşan Mesut Süre ilişkilere bakış açısıyla da ilham olmuştur. Podcastleri ile listeleri zorlayan Süre Meksika Açmazı ile zirvedeki yerini koruyor. Aldığı ödüllerle başarılı bir stand up sanatçısı olduğunu kanıtlamıştır. 

Eğitim yatırımlarının son hali değerlendirildi Eğitim yatırımlarının son hali değerlendirildi

Anlatanadam kimdir?
Anlatanadam adıyla bilinen İbrahim Türker, komedyen, mizah yazarı ve Kolay mı Zor mu? programının sunucusu ve Rabarba ekibinin bir üyesidir.

Fazlı Polat kimdir?
Mesut Süre ile İlişki Testi'nde adını duyuran komedyen Fazlı Polat, daha sonra kendi adını taşıyan gösterilerle izleyicilerinin karşısına çıkmıştır. Cem İşçiler ile Çimen Şov'u hazırlayıp sunan sanatçı, her bölümü yüz binlerce kez izlenen programı ve stand-uplarıyla seyircisiyle buluşmaya devam etmektedir.

Kaynak: Haber Merkezi