U16 Ligi A Grubu’nda ligin ilk haftasında Aslan Yıldız Spor, Akçeşme Spor’u 4-2 ile geçmeyi başardı.

A Grubu’nun iddialı takımlarından Kazanderespor, Karadeniz Gençlik Spor’u farklı mağlup etmeyi başardı: 9-0. 
13 Kasım Sahası’nda oynanan mücadelede Kazanderespor rakibini sahadan silmeyi başardı.

‘’OYUNCULARIMI TEBRİK EDİYORUM’’

Mücadelenin ardından açıklamalarda bulunan Kazanderespor teknik direktörü Kemal Çuhadar, ‘’Galip geldiğimiz için mutluyuz. Sezona galibiyetle başladık. Oyuncularımı tebrik ediyorum. İnşallah kazasız belasız bir sezon olur. Tüm rakiplerimize başarılar diliyorum‘’ dedi.

NAMIK KEMAL SPOR TEKİRDAĞSPOR’U DEVİRDİ

Haftanın önemli maçında ise Süleymanpaşa Namık Kemal Spor ile Tekirdağspor karşı karşıya geldi. Karadeniz 1 No’lu sahada oynanan mücadeleyi Süleymanpaşa Namık Kemal Spor 2-1 kazanmayı başardı. 
Süleymanpaşa Namık Kemal Spor maça hızlı başladı. Arda Talay’ın attığı golle 1-0 öne geçen ev sahibi ekip, mücadelenin ilk yarısını bu golle 1-0 önde kapattı. İkinci yarıya da hızlı giren Süleymanpaşa Namık Kemal Spor Resul Karaoğlu’nun golüyle farkı 2’ye çıkardı. Bu golden sonra ataklarını sıklaştıran Tekirdağspor Mustafa Ömer’in kendi kalesine attığı golle farkı tekrar 1’e indirdi. Maçın ilerleyen dakikalarında başka gol olmayınca Süleymanpaşa Namık Kemal Spor zirveyi yakından ilgilendiren mücadeleyi 2-1 kazandı.

Karşılaşmada ayrıca Tekirdağspor’dan Doruk Demirkapı, Süleymanpaşa Namık Kemal Spor’dan da Ömer Dağ kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Marmara Ereğlisi Belediye Spor, Marmara Ereğlisi Sahası’nda konuk ettiği Malkara 14 Kasım Spor’a 3-0 mağlup oldu.

A Grubu’nda ilk hafta sonunda Kazanderespor, Süleymanpaşa Namık Kemal Spor ve  Malkara 14 Kasım Spor gruba 3 puanla başladı. Diğer takımlar haftayı puansız kapattı.

ÇORLU BELEDİYE FUTBOL ÇOK FARKLI

B Grubu’nda Çorlu Belediye Futbol Kulübü, Çorlu Trakya 2022 Spor’u 7-1 ile geçerken, Ergene Velimeşespor, Çorlu Halk Eğitimi Gücü Spor’u 4-1 mağlup etmeyi başardı.

Aşağı Sevindikli Spor, Sağlık Spor’u 3-1, Ergenegücü Ulaşspor, Ergene Spor Kulübü’nü 4-0 ile rahat geçti. 
B Grubu’nda Çorlu Belediye Futbol Kulübü, Ergene Velimeşespor, Aşağı Sevindikli Spor ve  Ergenegücü Ulaşspor ilk haftayı 3 puanla kapattı.

KAPAKLI TAKIMLARI DOLUDİZGİN
C Grubu müsabakalarında ise Kapaklıspor, Çerkezgücüspor’a acımadı. Mücadeleyi ev sahibi ekip 12-1 kazandı.
Bir diğer Kapaklı temsilcisi olan Kapaklı Site Spor, Tekirdağ Marmaraspor’u bozguna uğratarak 11-2 galip geldi. 
Çerkezköy 1923 Gençlik Spor da Büyük Yoncalı Spor’u 3-1 ile geçerek haftayı 3 puanla kapatmayı bildi.
Fevzipaşa Spor haftayı BAY geçti.

C Grubu’nda ilk hafta sonunda Kapaklıspor, Kapaklı Site Spor ve Çerkezköy 1923 Gençlik Spor hanelerine 3 puan yazdırmayı başardı.

Editör: Trakya Gazetesi