Tekirdağlılara yağmur sürprizi Tekirdağlılara yağmur sürprizi

Yahya Kemal Beyatlı Kültür Merkezi’nde düzenlenen konseri Vali Recep Soytürk ve eşi Nurdan Soytürk’ün yanı sıra Süleymanpaşa Kaymakamı Mustafa Güler, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Ahmet Çetin, İl Emniyet Müdürü Vekili Murat Tabak, Askeralma Bölge Başkanı Per. Alb. Davut Kulalar, Kültür ve Turizm Müdürü Ahmet Hacıoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan, Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığı ile Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü personeli ve vatandaşlar izledi.
Konserde Yahya Kemal Beyatlı Güzel Sanatlar Lisesi öğretmen ve öğrencilerinden oluşan orkestra ve koro, Klasik Türk Müziği eserlerini seslendirdi. Dinleyicilerin de eşlik ettiği konser, büyük alkış aldı.
Konserin ardından orkestra şefi Serdar Karalar’a çiçek takdim eden Vali Soytürk, “Sevgili gençlerimize maşallah diyorum, tebrik ediyorum. Değerli öğretmenlerini ve şefimizi tebrik ediyorum. Başarılarınızın devamını diliyorum. Cansiperane çalışan değerli mesai arkadaşlarım jandarmanın da hem kendilerine hem ailelerine sağlık ve afiyet diliyorum” dedi.

Kaynak: Haber Merkezi