Leyleğe kameralı takip Leyleğe kameralı takip

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Candan Yüceer, başkanlık makamını, bir günlüğüne temsili olarak bugünün minikleri, yarının yetişkinleri; Ahmet Kaan, Öykü, Ela, Almina, Doğa ve Rana’ya teslim etti.
Başkan Dr. Candan Yüceer, “Çocuklarımız bizim geleceğimiz. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, bu gerçekten hareketle 23 Nisan'ı çocuklara armağan etmiştir. Dünyada çocuklara armağan edilmiş başka bir bayram yoktur. Ben inanıyorum ki, gelecek nesiller Cumhuriyet'imizin, Mustafa Kemal Atatürk'ün ilke ve devrimlerinin yılmaz bekçileri olacaktır” dedi.
Başkan Yüceer, gelecekte herkesin ‘İyi ki Tekirdağ’da büyüdüm diyeceği bir Tekirdağ vizyonuyla hizmet üreteceklerinin mesajını vererek, “Bu bağımsızlıkta Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde her bir şehidimizin kanı var, canı var. O kutlu insanlar bizlere şanlı bir geçmiş, onurlu bir tarih, özgür ve bağımsız bir ülke miras bıraktı. Bu mirasa sahip çıkmak vazgeçilmez bir borç, ülkemizi daha ileri götürmeye çalışmak, hepimiz için ertelenemez bir görevdir. Çocuklarımıza bırakacağımız en değerli miras; özgür ve adil bir Türkiye’dir. Ben sizlere bütün çocuklarımızın aklın ve bilimin aydınlığıyla mutlu, umutlu büyüyeceği, gelecekte ‘İyi ki Tekirdağ’da büyüdüm’ diyeceği bir Tekirdağ vizyonuyla hareket edeceğimin sözünü veriyorum. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’mızı kutluyor, bu büyük bayramı dünya çocuklarına armağan eden Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ü, kahraman şehit ve gazilerimizi saygı ve minnetle anıyorum. Yaşasın Gazi Meclisimiz! Yaşasın ulusal egemenliğimiz! Yaşasın büyük Atatürk!” sözlerini söyledi.

Kaynak: Özge Ebecek