Çocuklardan demokrasi dersi Çocuklardan demokrasi dersi

Kabiliyetini ortaya çıkarmak ve yeteneklerini geliştirmek isteyen çocuklar, istediği bölüme göre seçim yapıp hem kültür sanat hem de spor alanında ücretsiz olarak kurs alabilecek. 4-18 yaş arası tüm çocuklara hitap eden eğitimler kapsamında her  çocuk kendisi için bir spor bir de sanat branşı seçebilecek. Çocuklar bu kurslarla hem eğlenecek hem de okul dışında kalan boş zamanlarını kaliteli bir şekilde değerlendirecek.  
Kış Okulları’nda 7-15 yaş grubu için Kültür ve Sanat Branşları arasında ; Resim, Halk Oyunları, Bağlama, Bilgisayarlı Robotik Kodlama, Akıl ve Zeka Oyunları, Piyano, Gitar, Keman, Drama, İngilizce, Almanca, Orf ve Ritim eğitimleri bulunuyor. Spor Branşları arasında ise; Tenis, Yüzme, Boks, Tekvando, Okçuluk, Buz Pateni, Karate, Futbol, Satranç,  Güreş, Basketbol, Judo, Su Altı Sporları, Voleybol,  Atletizm, KickBoks ve Geleneksel Okçuluk yer alıyor.
4-7 Yaş Grubu çocuklar için ise Kış Okulları’nda; Resim, Akıl ve Zeka Oyunları, Drama, İngilizce, Piyano, Orf ve Ritim branşları bulunuyor.
2023-2024 ikinci dönemi Kış Okulları için son başvuru tarihi 5 Şubat Pazartesi olmakla birlikte başvurular internet üzerinden gerçekleştirilebiliyor.

Kaynak: Özge Ebecek