Kapaklı Belediyesi tarafından kent yaşantısı ve sosyal hayata katkı sunmak, ilçenin ve Kazak Gölü Mesire Alanı’nın tanınırlığını artırmak amacıyla düzenlenen  Kapaklı Kazak Gölü Festivali tamamlandı. Festivalin ilk gününde sergi ve satış stantları alandaki yerlerini aldılar.

4. Kazak Gölü Festivali’nin ikinci günü çocuklara yönelik sokak oyunları, yüz boyama ve farklı animatörler gösterileri devam etti. Festivalin gözdesi olan Kazak Gölü Express treni ile vatandaşlar göl etrafında tur attılar.

Festival kapsamında Ece Seçkin, Kobra Murat, Alişan ve Sefo konser verdi 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir konuşma yapan Kapaklı Belediye Başkanı Musatafa Çetin, kutlu zaferin 101. Yıl dönümünü kutladı.

Başkan Çetin, “Bu anlamlı ve önemli günde, 30 Ağustos Zafer Bayramı’mızın 101. yıl dönümünde sizlerle birlikte olmanın mutluluğu ve gururu içerisindeyim. Bugün Kurtuluş Savaşı’mızın son evresinin Mustafa Kemal Paşa komutasında büyük taarruzla 26 Ağustos’ta Kocatepe’de başlayan ve 30 Ağustos’ta Dumlupınar'da Yunan işgal kuvvetlerine indirilen kesin darbeyle taçlanan zaferimizin yıl dönümüdür” dedi.

trakyagazetesi-Kazak Gölü Festivali’nde renkli görüntüler2

Muhabir: Hilal Baran

Editör: Trakya Gazetesi