Yapımı tamamlanan Kapaklı Sosyal Tesis ile Açık ve Kapalı Tenis Kortları Projesi’nin açılış töreni yarın yapılacak. 
Kentte sporun gelişimine, sporcu sayısının artmasına, spor tesislerinin sayısının artmasına imkan sağlamak amacıyla çalışmalarını sürdüren Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Kapaklı ilçesine modern bir tesis kazandırdı.

“En özel askerler” yemin etti “En özel askerler” yemin etti

AÇIK VE KAPALI TENİS KORTLARI
 Bahse konu Kapaklı Sosyal Tesis ile Açık ve Kapalı Tenis Kortları Projesinde, 276 metrekare sosyal tesis, 786 metrekare de açık ve kapalı tenis kortu bulunuyor. Ekiplerin hummalı çalışmaları sonucunda tamamlanan tesisin maliyeti ise KDV dahil yaklaşık 20 milyon TL civarında. Projenin içeriğinde açık ve kapalı tenis kortu, sosyal tesis, kafeterya, soyunma odaları, antrenör odaları, erkek-kadın WC ve teknik odalar yer alıyor. 

Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, yaptığı açıklamada, kuruldukları günden bu yana sporun ve sporcunun dostu bir belediyecilik anlayışıyla halka hizmet verdiklerini söyledi. 
Vatandaşları hem kültürel aktivitelerle buluşturmak hem de farklı spor dallarıyla tanıştırmak amacıyla Kapaklı ilçesine yaklaşık 20 milyon TL bedelle modern bir sosyal tesis ve tenis kortu kazandırdıklarını belirten Albayrak, “Ben inanıyorum ki bu tesisimizde Tekirdağ’ımızı ve ülkemizi başarıyla temsil edecek nice sporcular yetişecektir. Tesisimizin tüm vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Kaynak: Haber Merkezi