Hilal Liliyar Özefsun, Soner Ilık ile Serkan Keser’e ziyaretten dolayı teşekkür ederek, faaliyetleri hakkında bilgiler verdi.

Soner Ilık ise burada yaptığı konuşmada, bir ülkenin kalkınmasının, o ülke halkının gelişmesine sıkı sıkıya bağlı olduğunu söyledi.

İnsanları geliştirmenin, onlara kalkınmaya uygun davranışlar kazandırmanın da ancak eğitimle olduğunu belirten Ilık, şunları kaydetti:

“Eğitim ve geliştirme, verimliliği koruyan ve çalışanların gelecekteki işlerine hazırlanmasına destek veren bir unsurdur. Eğitime yapılan yatırım, bireye, örgüte ve sosyal sorumluluk gereği topluma yapılan yatırımdır. Eğitime yapılan yatırımların artması, insan ya da emek faktörüne verilen önemin arttığının ve bu faktörün verimlilik üzerindeki etkisinin her geçen gün daha farkında olduğunun bir göstergesidir. Çocuklarımız, gençlerimiz bizlerin yarınları, umutlarıdır. Bu nedenle onlara sağladığımız her imkan, her yatırım ülkemizin gelişimine yaptığımız yatırımdır ve her fırsatta ifade ettiğimiz gibi değerini yitirmeyen ve her zaman kazandıran yatırım eğitime yapılan yatırımdır. Yarınlarımızı teslim edeceğimiz çocuklarımızın, gençlerimizin kişisel, sosyal ve kültürel yönde yetişmesinde, topluma faydalı birer fert olarak kazandırılmasında değerli öğretmenlerimize çok büyük görevler düşmektedir. Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası olarak okullarımızın her türlü ihtiyaçlarını karşılamak için çalışıyoruz. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da ilimiz ve bölgemizin eğitim ihtiyaçlarının karşılanmasında aynı çabayı göstermeye devam edeceğiz.”

Trakya Gazetesi Haber Merkezi

Editör: Trakya Gazetesi