Gelecek Partisi Tekirdağ İl Başkanı Recep Nişancı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ile CHP’li ve AK Parti’li Belediye Meclis üyeleri hakkında inanılmaz bir iddiayı ortaya attı. 

Albayrak ve Meclis üyelerini belgesini de göstererek Asyaport’a ait “tarımsal depo alanı”nı kurnazlık yaparak Meclisten “lojistik depo alanı” olarak geçirmekle suçlayan Nişancı, Albayrak hakkında “Hacı olman, sabah namazlarını farklı köylerde kılman adil olduğun anlamına gelmez” ifadelerini kullandı. 

“HACISIN AMA ADİL DEĞİLSİN”

Nişancı, şu ifadeleri kullandı:
“Sayın Kadir Albayrak, muhatap zengin olunca her şey mubah olmamalı. Hacı olman, sabah namazlarını farklı köylerde kılman adil olduğun anlamına gelmez. Biz senin adaletini lafında değil yaptığın icraatlarda ararız. Asyaport’a ait olan ‘tarımsal depo alanı’ olarak izinleri alınmış ve belediyeye bu şekilde imar değişikliği yapılmak için müracaatları olan bir tarım arazisine yönelik talebi aklı sıra kurnazlık yaparak reddedip ‘lojistik depo alanı’ olarak meclisten geçirmek muhatabının servetine servet katmıştır. Birbirleri ile siyasi rakipmiş gibi görünüp mesele Asyaport’a rant sağlamak olunca beraber hareket etmekten çekinmeyen AK Partili ve CHP’li Belediye Meclis üyelerini de kınıyorum. Bu hukuksuzluğa tek başına hayır diyebilen CHP Meclis Üyesi İlhan İmrak’ı ise alnından öpüyorum.”

“ADAY OLMAK İÇİN ZENGİNLERİN LOCASINDASIN”

Paylaşımında yerel seçimlerin yaklaştığını anımsatan Nişancı, “Sayın Kadir Albayrak yaklaşan yerel seçimlerde yeniden belediye başkanlığına aday olabilmenin yolunu zenginlerin locasında değil, fakirlerin sofralarında ara. Bu konunun hem yerel de hem de ulusal da takipçisiyiz” ifadelerini kullandı.

Editör: Trakya Gazetesi