2024- 2025 sezonunda Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek takımı belirleme maçında Sarayspor 1953 takımı ile 100. Yılspor takımı kozlarını Tekirdağ Namık Kemal Stadı’nda paylaştı. Mücadelenin son dakikalarında çıkan olaylar sonucu müsabaka Sarayspor 1953’ün 1-0 üstünlüğü ile devam ederken yarıda kaldı.

Mücadelede futbolcuların birbirine girmesiyle tekmeler yumruklar havada uçuştu. Tribünlerinde kavgaya karıştığı futbol maçı adeta boks maçını aratmadı. 

Tekirdağ 100.Yılspor karşılaşmaya Melih Akın, Başar Pınar, Semih Mandacı, Batuhan Sungurtekin, Resul Sağlam, Eren Baştepe, Selman Albayrak, Evran Sarıyıldız, Kaan Şentürk, Şahin Limon, Oğuzhan Erdem kadrosu ile çıktı.
Sarayspor 1953 ise karşılaşmaya Ferhat Polat Meriç, Ramazan Akyasan, Umut Ozan Kılınç, Metin Açıkgöz, Mert Çınar, Yakup Daş, Bahadır Aydınoğlu, Sabri Can Gülle, Enes Elektrik, Nevzat Can Malkoç, Emirhan Baş kadrosu ile çıktı.

SAHA BİR ANDA RİNGE DÖNDÜ
Mücadele karşılıklı ataklarla geçerken ilk yarıdan gol sesi çıkmadı. 
İkinci yarıda tansiyonun zaman zaman yükseldiği maçta 79. dakikada Sarayspor 1953 atağında ceza sahası içinde topla buluşan Umut Ozan Kılınç kafa vuruşuyla takımını 1-0 öne geçirdi. Mücadelenin 88. dakikasında Sarayspor 1953 takım kaptanı Bahadır Aydınoğlu kırmızı kart gördü. 
Müthiş bir çekişmeye sahne olan maçın son dakikalarında bir faul pozisyonu sonrası saha bir anda karıştı. Saha içindeki futbolcuların tartışmasına yedek kulübesindeki futbolcularda dahil olunca kavga büyüdü. Futbol sahalarında istenmeyen görüntülerde futbolcular adeta bir boks maçı gibi birbirine tekme tokat girdi. Karşılaşmayı izleyen taraftarlar ve ekran başındaki taraftarlar yaşananlara anlam veremezken, saha içinde yaşanan kavga tribünlere de yansıdı.
Güvenlik güçleri yaşanan olayları uzun süre sonra kontrol altına alırken, maçın hakemi ise yaşanan olayların ardından maçı tatil etti. 
İKİ TAKIMDAN 8 KİŞİ TOPLAM 16 KIRMIZI KART!
Müsabakanın hakemi çıkan kavga sonucunda 100.Yılspor’da Resul Sağlam, Melih Akın, Batuhan Sungurtekin, Evran Sarıyıldız, Eren Baştepe, Şahin Limon, Başar Pınar, Ali Güroğlu, Sarayspor 1953’te ise Ferhat Polat Meriç, Umut Ozan Kılınç, Metin Açıkgöz, Mert Çınar, Enes Elektrik, Ferhat Aras, Abdülkerim Kaya’ya kırmızı kart gösterdi. Tatil edilen karşılaşma ile ilgili son kararı önümüzdeki günlerde federasyon yetkilileri verecek.

Basketbol Takımından Müdür Üzgün’e ziyaret Basketbol Takımından Müdür Üzgün’e ziyaret

Ooo

Kaynak: İlkay Danacılar