Türkiye Şampiyonası 2. Kademe’de ilk maçta Bursa Tütünspor’a 4-3 mağlup olan Fevzipaşaspor, gruptaki 2. maçında İstanbul Dudulluspor’a 2-1 mağlup olarak Türkiye Şampiyonası’ndan elendi. Fevzipaşaspor bu sonuçla Türkiye’de ilk 22 takım arasına girmeyi başardı.

Tekirdağ U16 Ligi’nde ilk olarak gruplarında 2. sırayı alarak play-off’a yükselen Fevzipaşaspor daha sonra play-off grubunu şampiyon olarak tamamlamıştı. Bu sonuçla Türkiye Şampiyonası 1. Kademe maçlarına yükselen Fevzipaşaspor burada da rekor kırarak 2. kademeye yükseldi. Fevzipaşaspor daha sonra Türkiye Şampiyonası 2. Kademe maçlarında mükemmel oyun oynaması ve mücadele vermesine rağmen turnuvaya veda etti.

Çorluspor 1947 savunmayı güçlendirdi Çorluspor 1947 savunmayı güçlendirdi

‘‘BAŞKAN AKAY’A TEŞEKKÜR’’
Fevzipaşaspor’dan yapılan açıklamada: ‘‘U16 Takımımız önce Tekirdağ il şampiyonu oldu; ardından Türkiye Şampiyonası 1. Kademe Yalova Grubunda rekor gol atarak şampiyon oldu; Türkiye Şampiyonası 2. Kademe maçlarında mükemmel oyun oynaması ve  mücadele vermesine rağmen şanssız yediğimiz goller ile şampiyonaya veda etti. 
Türkiye’de ilk 22 takım arasına girmemizde emekleri olan tüm sporcularımızı ve teknik heyetimizi yürekten tebrik ederiz. Tüm velilerimize ve şampiyona boyunca bize desteklerini esirgemeyen Çerkezköy Belediye Başkanımız Sayın Vahap Akay ‘a teşekkür ederiz.’’ ifadeleri kullanıldı.

Kaynak: İlkay Danacılar