ZMS Gökçe Ticaret ve Turizm Destek Hizmetleri Anonim Şirketi Nayu İğneada Oteli sahibi Av. Görkem Gökçe, Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (Kırklareli TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık’ı ziyaret etti.  Ilık, Gökçe’ye, yeni işletmesi için “hayırlı olsun” temennisinde bulundu.

Bölgeye güzel bir yatırım kazandırmasından dolayı Gökçe’ye teşekkür eden Ilık, ekonominin canlanması için elini taşın altına koyan her işletmecinin kendileri için çok değerli olduğunu ifade etti.

Soner Ilık, şunları kaydetti:

“İlimizde ekonominin canlanarak, halkımızın refahının artmasına katkıda bulunan her işletmecimiz bizim için çok değerlidir. Kırklarelili iş insanımız Av. Görkem Gökçe’nin Demirköy ilçemizin İğneada beldesindeki yeni yatırımı ‘Nayu İğneada Otel’ geçtiğimiz günlerde muhteşem bir törenle açılarak, hizmete girdi. Doğayla iç içe, İğneada’nın bakir güzelliğine dokunulmadan, uzun süren çalışmalar neticesinde ortaya çıkan bu modern konaklama deneyimi 32 odayı, havuz ve Wellness alanlarını, yöresel lezzetlerle muhteşem bir menüyü içerisinde barındırıyor. Ülkemiz, bölgemiz ve ilimiz turizmine ve istihdamına büyük oranda katkı sağlamayı planlayan bu yatırımın hayırlı olması temenni ediyor, işlerinde bol kazançlar diliyorum”

Görkem Gökçe ise tecrübe ve deneyimleri değişik alanlarda da Kırklareli halkına aktarmak için, ekonominin zor koşullarına ve diğer güçlüklere rağmen şehre değer katmaya, üretmeye ve istihdam yaratmaya devam edeceklerini ifade etti.

SONER ILIK’A ZİYARETLER

Kırklareli TSO Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık, Kırklareli merkezli Richmond Gayrimenkul LTD Kurucu Ortakları Furkan Kayan ve Atilla Akcan ile aynı kuruluşun bünyesinde hizmet veren Kreatif İşler Dijital Reklam Ajansı Kreatif Direktörü Kıvanç Pekal’ı ağırladı.

Ilık, Kırklareli’de istihdamın artırılarak ekonominin canlanması için gece-gündüz demeden çalıştıklarını ifade ederek, bugüne kadar yaptıkları ve önümüzdeki günlerde yapacakları çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Furkan Kayan, Atilla Akcan ile Kıvanç Pekal’a güzel temennilerinden dolayı teşekkür etti.

AKADEMİSYENLERDEN ZİYARET

Kırklareli Üniversitesi (KLÜ) Öğretim Üyesi Doç. Dr. Soner Yeler ile Araştırma Görevlisi Engin Kabataş, Ilık’ı ziyaret etti.

Ilık, Kırklareli’de istihdamın artırılarak ekonominin canlanması için gece-gündüz demeden çalıştıklarını ifade ederek, bugüne kadar yaptıkları ve önümüzdeki günlerde yapacakları çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Soner Yeler ile Engin Kabataş’a güzel temennilerinden dolayı teşekkür etti.

FORMA HEDİYE EDİLDİ

Karahıdır Spor Kulübü Başkanı Sabit Ilık ile Yönetim Kurulu üyeleri Soner Ilık’a ziyaret gerçekleştirdi.

Sabit Ilık, üzerinde “Soner Ilık” yazan 39 numaralı formayı Ilık’a takdim etti. Soner Ilık, ziyaretten ve forma hediyelerinden dolayı Sabit Ilık ile Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür etti.

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Soner Ilık, Securitas Türkiye Güvenlik Hizmetleri Genel Müdürü Erme Onat ile Ürün ve Hizmet Destek Müdür Yardımcısı
Vildan Engin Çavuş’u da ağırladı.

Soner Ilık, Kırklareli’de istihdamın artırılarak ekonominin canlanması için gece-gündüz demeden çalıştıklarını ifade ederek, bugüne kadar yaptıkları ve önümüzdeki günlerde yapacakları çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Erme Onat ile Vildan Engin Çavuş’a güzel temennilerinden dolayı teşekkür etti.

Trakya Gazetesi Haber Merkezi

Editör: Trakya Gazetesi