TFF 3. Lig 1. Grup 25.hafta maçları oynandı. Grupta bulunan Edirnespor, 25 Kasım Stadı’nda konuk ettiği     Küçükçekmece Sinop Spor Kulübü’nü 2-0 ile geçerek play-off iddiasını sürdürdü.

BGL’ de maçlar sona erdi BGL’ de maçlar sona erdi

Maça istekli başlayan Edirnespor aradığı golü bir türlü bulamazken, ilk yarıda pozisyonlar bulsa da sarı kırmızılılar aradığı golü bir türlü bulamadı ve ilk yarı golsüz sona erdi. 

İkinci yarıya da istekli başlayan Edirnespor 54. dakikada İlhan Topatar ile golü bulmayı başardı. Golün ardından hız kesmeyen Edirnespor 3 dakika sonra 57. dakikada İlhan Topatar ile bir gol daha buldu. 

Kalan dakikalarda rakip K. Sinopspor farkı kapamak istese de bulduğu pozisyonlardan yararlanamadı. Edirnespor mücadeleyi 2-0 galip tamamladı.

Edirnespor, bu galibiyetin ardından puanını 37’e çıkararak ligde 5. sırada yer aldı ve play-off şansını devam ettirdi. Küçükçekmece Sinop Spor Kulübü ise 33 puanla 8. sırada kaldı. 

Sarı-kırmızılılar gelecek hafta 26. hafta mücadelesinde 3 Nisan Çarşamba günü Artvin Hopaspor ile deplasmanda karşılaşacak.

Kaynak: Haber Merkezi