TFF 3. Lig 1. Grup’ta yer alan Edirnespor, 4. hafta maçında Kepez Belediyesi S.K. ile 25 Kasım Stadyumu’nda karşılaştı. Müsabakayı 9 kişi tamamlayan Edirnespor maçtan 0-0’lık beraberlikle ayrılarak 1 puan aldı. 
Edirnespor mücadelede bir penaltı atışından da yararlanamadı. 
62’nci dakikada Edirnespor’da Serhat Emirler kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Karttan sonra rakibini kendi sahasına hapseden Kepez Belediyesi S.K, aradığı golü bir türlü bulamadı. 78'inci dakikada Edirnespor'da bu sefer kırmızı kartı gören isim Furkan Keleş oldu. Kepez Belediyesi S.K 9 kişiye karşı galibiyet fırsatını değerlendiremedi.
Edirnespor yönetimi maçın hemen ardından sosyal medya hesabından maçın hakemiyle ilgili bir açıklama yaptı.
‘’SESSİZ KALMAYACAĞIZ’’
Açıklamada şu ifadelere yer verildi:
  ‘’Oynanan karşılaşmada yaşanan haksızlıklar ve hakemin kötü yönetimi karşısında, Edirnespor yönetimi olarak sessiz kalmayacağımızı ve bu tür haksızlıkların peşini bırakmayacağımızı bildirmek isteriz. Oyunun adil bir şekilde yönetilmediği bu maçta, iyi oyun sergileyen Edirnespor takımımızın önüne geçen haksız 2 kırmızı kart tüm sporseverlerin gözü önünde gerçekleşmiştir.
Ancak, tüm bu olumsuzluklara rağmen, 25 Kasım Stadyumu’na gelerek bizleri destekleyen sevgili Edirne halkına sonsuz teşekkürlerimizi sunarız. Sizlerin desteğiyle daha güçlüyüz ve Edirne için savaşmaya devam edeceğiz.
Edirnespor olarak; adil ve sağlıklı bir spor ortamı için mücadelemizi sürdürecek, haksızlıklar karşısında boyun eğmeyeceğiz. Sizlerin desteğiyle daha da güçlenerek; Edirne'nin adını en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceğiz’’ ifadeleri kullanıldı.

Editör: Trakya Gazetesi