TFF 3. Lig 1. Grup’ta 27. hafta maçları oynandı. Grupta bulunan Edirnespor, 25 Kasım Stadı’nda konuk ettiği Malatya Arguvan Spor Kulübü’nü 2-1 ile geçerek play-off iddiasını sürdürdü.

Maça istekli başlayan Edirnespor, aradığı golü 14. dakikada İlkay İşler ile buldu. Edirnespor golün ardından kontrollü bir oyun oynarken rakibine fırsat vermedi ve ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı. İkinci yarıda Edirnespor karşısında oyunda dengeyi bulan Malatya Arguvan Spor Kulübü 52. dakikada skoru 1-1’e getirmeyi başardı. Malatya Arguvan Spor Kulübü’nün golünü Furkan Yiğit kaydetti. Edirnespor, Yiğit’in golüne 15 dakika sonra İlhan Topatar ile karşılık verdi ve mücadelede 2-1 üstünlüğü ele geçirdi. Maçın kalan dakikalarından gol sesi çıkmayınca Edirnespor sahadan 2-1 galibiyetle ayrıldı. 

Kadınlar 3. Ligi tam gaz sürdü Kadınlar 3. Ligi tam gaz sürdü

Edirnespor, bu galibiyetin ardından puanını 40’a çıkararak ligde 6. sırada yer aldı ve play-off şansını devam ettirdi. Malatya Arguvan Spor Kulübü ise 10 puanla 14. sırada kaldı. 

Sarı-kırmızılılar gelecek hafta 28. hafta mücadelesinde 14 Nisan Pazar günü ligin dibine demir atan Tarsus İdman Yurdu ile Burhanettin Kocamaz Stadı’nda karşılaşacak.

Kaynak: Haber Merkezi