2023-2024 sezonu Edirne Süper Amatör Küme Play-Off ve 1. Amatör Küme Play-Off maçları tarafsız sahada tamamlandı.

MAÇ YARIDA KALDI
Edirne Süper Amatör Küme’de ikili averaj eşitliği nedeniyle oynanacak olan Play-Off çeyrek final mücadelesinde Edirne Mega Gençspor ile İpsalaspor kozlarını Uzunköprü Oğuz Arda Sel Sahası’nda paylaştı. Müsabaka Edirne Mega Gençspor ‘-0 üstünlüğü ile devam ederken 70. dakikada saha dışı olaylar nedeniyle yarıda kaldı. Mücadelenin hakemi maçı tatil etti. Müsabaka ile karar ilerleyen günlerde açıklanacak.

2023-2024 sezonu Edirne Süper Amatör Küme Play-Off Sonucu
Edirne Mega Gençspor 2-0 İpsalaspor (Yarıda Kaldı)

KALEİÇİ İLE TUNCA SÜPER AMATÖR’DE 
Edirne 1. Amatör Küme’de Play-Off heyecanı da yaşandı. Kaleiçispor ile Aşçıoğlu Gençlikspor Süloğlu İlçe Sahası’nda karşı karşıya geldi. Müsabakayı Kaleiçispor 2-1 kazanarak Süper Amatör Küme’ye yükselmeyi başardı. 

Kadınlar 3. Ligi tam gaz sürdü Kadınlar 3. Ligi tam gaz sürdü

Bir diğer müsabakada 18 Kasım Kurtuluşspor ise Tuncaspor’u konuk etti. Havsa ilçe Sahası’nda oynanan müsabakayı Tuncaspor 1-0 kazanarak Süper Amatör Lig’e ‘merhaba’ dedi.
Maçın ilk dakikaları kontrollü geçti. 40.dakikada Tuncaspor un sağ taraftan yaptığı hızlı atakta Batuhan’ın ara pasıyla ceza sahasının dışında topla buluşan Yunus Emre Duman çaprazdan kalecinin yanından topu filelere göndererek Tuncaspor’u 1-0 öne geçirdi. İlerleyen dakikalarda maçın orta hakemi 5 dakika daha uzatma verdi ve ilk yarı Tuncaspor’un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi. 2.yarıda rüzgarı da arkasına alan Tuncaspor’un etkili atakları başladı. Sağdan, soldan 18 Kasım kalesini baskı altına alan Tuncaspor aradığı ikinci gole kavuşamazken zaman zaman her iki takımın da yaptığı sert fauller sonunda maçın orta  hakemi sarı kartını göstermek zorunda kaldı. Maçın son dakikaları oynanırken Tuncaspordan Yunus Emre ikinci sarı karttan oyun dışı kalınca oyuna 10 kişi devam etmek zorunda kaldı. Karşılaşmada başka gol olmayınca gülen taraf Tuncaspor oldu.

2023-2024 sezonu Edirne 1. Amatör Küme Play-Off Sonuçları
Kaleiçispor 2-1 Aşçıoğlu Gençlikspor
18 Kasım Kurtuluşspor 0-1 Tuncaspor

Kaynak: İlkay Danacılar