Edirne’de 2. Amatör Futbol Ligi’nde 3 gruptan oluşan sezon devam ediyor. A ve B gruplarında dördüncü hafta maçları oynanırken, C grubunda beşinci hafta müsabakalarında takımlar kıyasıya mücadele etti.

C GRUBU’NDA 5. HAFTA OYNANDI

Edirne 2. Amatör Futbol Ligi’nde C Grubu’nda 1964 Yıldızspor, Beyendikspor, Keşan Özenspor, Mescitpaşa, Uzunköprü Dereköyspor yer alıyor.

C Grubu’nda beşinci hafta maçında, 1964 Yıldızspor ile Beyendikspor Uzunköprü Oğuz Arda Sel Sentetik Saha’ da karşı karşıya gelecekti. Beyendikspor mücadeleye çıkmayınca 1964 Yıldızspor maçı 3-0 hükmen kazandı 10 puanla zirvede yer aldı. Beyendikspor ise -3 puanla 5. sırada yer aldı.

Bir diğer müsabakada Mescitpaşa ise deplasmanda Uzunköprü Dereköyspor ile karşılaştı. Uzunköprü Oğuz Arda Sel Sentetik Saha’ da saat 15.00’te oynanan karşılaşmayı Uzunköprü Dereköyspor 5-0 galip tamamlamasını bildi. Uzunköprü Dereköyspor 10 puanla 2. sırada yer alırken, Mescitpaşa ise 4 puanla 3. sırada yer aldı.

Grupta Keşan Özenspor, 5. haftayı BAY geçti ve -2 puanla 4. basamakta yer aldı. 

Edirne 2. Amatör Futbol Ligi C Grubu 5. Hafta Sonuçları

1964 Yıldızspor 3-0 Beyendikspor
Uzunköprü Dereköyspor 5-0 Mescitpaşa
Keşan Özenspor - BAY

A VE B GRUBU’NDA DÖRDÜNCÜ MAÇLAR OYNANDI

Edirne 2. Amatör Futbol Ligi A Grubu’nda ise Aslıhanspor, Edirne 25 Kasımspor, Edirne Sarayspor ve Yıldırım Kazanovaspor yer alıyor.

Grupta dördüncü hafta maçında Edirne Sarayspor ile Aslıhanspor Havsa İlçe Stadı’nda karşılaştı. Mücadele saat 15.00’te oynanırken, müsabaka 1-1 eşitlikle sona erdi. Edirne Sarayspor 4 puanla 3. sırada yer alırken, Aslıhanspor ise aynı puanla 4. sırada yer aldı.

Bir diğer maçta ise Edirne 25 Kasımspor, evinde Yıldırım Kazanovaspor’u konuk etti. Saraçhane 2 Nolu Saha saat 15.00’te oynanan mücadeleyi konuk ekip Yıldırım Kazanovaspor 6-3 kazanarak 10 puana ulaştı ve zirvede yer aldı.  Edirne 25 Kasımspor ise 4 puanla 2. basamakta yer aldı.

Basketbol Takımından Müdür Üzgün’e ziyaret Basketbol Takımından Müdür Üzgün’e ziyaret

Edirne 2. Amatör Futbol Ligi A Grubu 4. Hafta Sonuçları

Aslıhanspor 1-1 Edirne Sarayspor 
Edirne 25 Kasımspor 3-6 Yıldırım Kazanovaspor

Edirne 2. Amatör Futbol Ligi’ B Grubu’nda ise Havsa Yenimahallespor, Ata Gençspor, İstasyon Gençlikspor, Ayşekadınspor yer alıyor.

Grupta dördüncü hafta maçında Havsa Yenimahallespor ile Ata Gençspor kozlarını Saraçhane 1 Nolu Saha’ da saat 13.30’da paylaştı. Mücadeleyi Havsa Yenimahallespor 3-1 kazanarak 7 puanla zirvede yer alırken, Ata Gençspor 7 puanla 2. basamakta yer aldı. 

Grubun diğer maçında ise Ayşekadınspor ile İstasyon Gençlikspor karşılaştı. Maç Saraçhane 1 Nolu Saha’ da saat 16.00’da start alırken, mücadeleyi İstasyon Gençlikspor 3-1 galip tamamlamasını bildi.  Ayşekadınspor bu sonuçla 5 puanla 3. sırada yer alırken, İstasyon Gençlikspor ilk puanlarını aldı ve 3 puanla 4. basamakta yer aldı.

Edirne 2. Amatör Futbol Ligi B Grubu 4. Hafta Sonuçları
Ata Gençspor 1-3 Havsa Yenimahallespor 
Ayşekadınspor 1-3 İstasyon Gençlikspor

Kaynak: İlkay Danacılar