Edirne’de 2. Amatör Futbol Ligi’nde 3 gruptan oluşan sezon başladı. A ve B gruplarında ilk hafta maçları oynanırken, C grubunda 2. hafta müsabakalarında takımlar kıyasıya mücadele etti

C GRUBU’NDA 2. HAFTA BAŞLADI

Edirne 2. Amatör Futbol Ligi’nde C Grubu’nda 1964 Yıldızspor, Beyendikspor, Keşan Özenspor, Mescitpaşa, Uzunköprü Dereköyspor yer alıyor.

C Grubu’nda ikinci hafta maçında, Keşan Özenspor ile Uzunköprü Dereköyspor Uzunköprü Oğuz Arda Sel Sentetik Saha’ da karşı karşıya geldi. Saat 16.30’da oynanan mücadeleyi Uzunköprü Dereköyspor 3-1 kazanarak 4 puana ulaştı ve 2. basamağa yükseldi. Keşan Özenspor ise bu yenilgi ile 3 puanla 3. sırada yer aldı.

Bir diğer müsabakada 1964 Yıldızspor ise deplasmanda Mescitpaşa ile karşılaştı. Uzunköprü Oğuz Arda Sel Sentetik Saha’ da saat 13.00’te oynanan karşılaşmayı 1964 Yıldızspor 5-0 kazanarak 4 puanla zirveye yükseldi. Mescitpaşa ise puansız olarak 5. sırada yer aldı.

Grupta Beyendikspor 2. haftayı BAY geçti ve puansız olarak 4. basamakta yer aldı. 

Edirne 2. Amatör Futbol Ligi C Grubu 2. Hafta Sonuçları
Mescitpaşa 0-5 1964 Yıldızspor
Uzunköprü Dereköyspor 3-1 Keşan Özenspor 
Beyendikspor - BAY

A VE B GRUBU’NDA İLK MAÇLAR OYNANDI

Edirne 2. Amatör Futbol Ligi A Grubu’nda ise Aslıhanspor, Edirne 25 Kasımspor, Edirne Sarayspor ve Yıldırım Kazanovaspor yer alıyor.

U17’de Play-Off heyecanı 7. hafta ile devam etti U17’de Play-Off heyecanı 7. hafta ile devam etti

Grupta ilk hafta maçında Edirne Sarayspor ile Aslıhanspor karşılaştı. Mücadele saat 14.00’te Saraçhane 1 Nolu Saha’ da oynanırken, Edirne Sarayspor maçı 3-1 kazandı ve 3 puanla zirveye yerleşti.

Bir diğer maçta ise Yıldırım Kazanovaspor, Edirne 25 Kasımspor’u Yıldırım İbrahim Acar Sahası’nda saat 15.00’te konuk etti. Mücadele 2-2 beraberlikle sona ererken ekipler puanları paylaştı. Yıldırım Kazanovaspor, 1 puanla 3. basamakta yer alırken, Edirne 25 Kasımspor aynı puanla 2. sırada yer aldı.     

Edirne 2. Amatör Futbol Ligi A Grubu 1. Hafta Sonuçları

Edirne Sarayspor 3-1 Aslıhanspor
Yıldırım Kazanovaspor 2-2 Edirne 25 Kasımspor

Edirne 2. Amatör Futbol Ligi’ B Grubu’nda ise Havsa Yenimahallespor, Ata Gençspor, İstasyon Gençlikspor, Ayşekadınspor yer alıyor.

Grupta ilk hafta maçında Havsa Yenimahallespor ile Ata Gençspor kozlarını Havsa İlçe Stadı’nda paylaştı. Mücadele saat 15.00’te başlarken, Ata Gençspor deplasmanda maçı 1-0 kazanarak gruba iyi bir başlangıç yaptı. Ata Gençspor 3 puanla 2. sırada yer alırken, Havsa Yenimahallespor puansız olarak 3. sırada yer aldı.  

Grubun diğer maçında ise İstasyon Gençlikspor ile Ayşekadınspor karşılaştı. Maç Saraçhane 1 Nolu Saha’ da saat 16.00’da start alırken, Mücadeleyi konuk ekip Ayşekadınspor 5-2 kazanarak 3 puanla zirvede yer aldı. İstasyon Gençlikspor ise puansız olarak 4. sırada yer aldı.

Edirne 2. Amatör Futbol Ligi B Grubu 1. Hafta Sonuçları

Havsa Yenimahallespor 0-1 Ata Gençspor
İstasyon Gençlikspor 2-5 Ayşekadınspor

Kaynak: Haber Merkezi