Sınır kapılarının modernizasyonu ele alındı Sınır kapılarının modernizasyonu ele alındı

Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü, gündelik hayatın koşturmacasından yorulup, strese, kent yaşamına ara vererek doğayla bütünleşmek, sağlıklı adımlarla geleceğe yürümek amacıyla vatandaşlar için doğa yürüyüşü düzenledi. Kırklareli’nin Vize ilçesine bağlı Kışlacık köyünde başlayan doğa yürüyüşü 8 kilometrelik parkurun tamamlanmasının ardından yine aynı noktada sona erdi.
Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından 1 Haziran Cumartesi günü düzenlenen doğa yürüyüşüne Çorlu Yürüyen Ayaklar Seyahat Bloğu üyeleri de katıldı. 
Etkinlik için araçlar saat 08.30’da Kent Park’tan hareket etti. Yolculuk öncesinde tüm katılımcılara kumanya dağıtıldı. 
Çerkezköylüleri spora teşvik etmek için farklı organizasyonlar düzenlediklerini belirten Belediye Başkanı Vahap Akay, şöyle konuştu:
 “Düzenlediğimiz farklı organizasyonlarla halkımızı sağlıklı yaşam için yönlendiriyor, sporu özendiriyoruz. Bu kapsamda 1 Haziran Cumartesi günü de doğa yürüyüşü etkinliğimizi gerçekleştirdik. Doğa yürüyüşümüzde tertemiz bir havada spor yapıp, doğanın güzelliklerini keşfettik. Şehir yaşamının stresinden uzaklaşmak isteyen tüm vatandaşlarımızla gerçekleştirdiğimiz doğa yürüyüşü etkinliğimizde buluştuk.”

Kaynak: Haber Merkezi