Basketbol Takımından Müdür Üzgün’e ziyaret Basketbol Takımından Müdür Üzgün’e ziyaret

2023-2024 sezonu Tekirdağ 1. Amatör Futbol Ligi B Grubu müsabakasında zirve takipçisi Çorlu Rumelispor, 13 Kasım Sahası’nda Ferhadanlıspor ile karşılaştı. Mücadeleyi Çorlu Rumelispor son anlarda bulduğu golle 2-1 kazanmayı başardı.
Mücadeleye Ferhadanlıspor etkili başladı. 21. dakikada kazanılan penaltı vuruşunda Emirhan Kılıçtaş topun başına geçti. Vuruşunu Çorlu Rumelispor kalecisi Serkan Gökçe kurtardı. Fakat hakem kaleci Serkan Gökçe’nin çizgi ihlali yaptığını işaret etti ve atışı tekrar ettirdi. Tekrar vuruşu kullanan Emirhan Kılıçtaş topu filelerle buluşturmayı başardı: 1-0.
İlk yarı bu skorla tamamlandı.
İkinci yarıya Çorlu Rumelispor daha istekli başladı. 49. dakikada sol çaprazdan taç bölgesine yakın yerden kazanılan serbest atışta topun başına geçen Çorlu Rumelispor’dan Vedat Üste direk kaleye gönderdi ve top ağlarla buluştu: 1-1.
Beraberlik golünün ardından Çorlu Rumelispor galibiyet golü için ataklarını sıklaştırdı. Saha içinde sertliğin arttığı dakikalarda yaşanan pozisyon sonrası iki oyuncu birbirine girdi. Çorlu Rumelispor’da sonradan oyuna dahil olan Onur Köse ve Ferhadanlıspor’da Musa Enes İnce direk kırmızı kart görerek oyun dışı kaldılar.
Maç tam bu skorla bitecek derken Çorlu Rumelispor 86. dakikada duran top kazandı. Duran topta arka direğe yapılan ortayı iyi takip eden Özgür Sarıgöz sakin bir vuruşla topu ağlara gönderdi ve durumu 2-1 yaptı. 
Maçta başka gol olmayınca Çorlu Rumelispor müsabakayı 2-1 kazanarak 32 puana yükseldi ve 2. basamakta yer aldı. Ferhadanlıspor ise 21 puanla 5. basamakta yer aldı.

Kaynak: İlkay Danacılar