CHP Süleymanpaşa İlçe Başkanlığından yapılan açıklamada, AK Partili Süleymanpaşa Belediyesinin yaptığı imalatlarda kaliteyi ve çevre güvenliğini hiçe saydığı belirtildi.

Bunun  bir örneğinin 100. Yıl Mahallesi’nde yaşandığı aktarılan  açıklamada, “Çocuklar için parka bir oyun grubu yerleştiriliyor. Buraya kadar ‘Ne var bunda?’ diyebilirsiniz. Ancak inşaat kamuya, dolayısıyla çocuklara açık bir alanda hiçbir güvenlik önlemi alınmadan sürdürülüyor” ifadeleri kullanıldı.

YANDAŞ VURGUSU

Kullanıma hazır hale gelmemiş oyun grubunda, korkulukların yerleştirilmediği, vida uçlarının kesilmemiş şekilde ortada durduğu aktarılan açıklamada, şunlar kaydedildi:

“Zemin kaplaması yok. Çocuklar bu durumda bu yarım kalmış parkta oynuyorlar. Yarın bir çocuğumuz yaralandığında, düştüğünde bunun hesabını verebilecek misiniz? Hizmet yapmak sadece ihale dağıtmakla olmuyor. Yandaşınız bile olsa kontrol ve güvenlik şart. Süleymanpaşa Belediyesini ciddiyete ve iş güvenliği kurallarına uymaya davet ediyoruz. İnsan hayatı, hele çocuklarımızın hayatı değerlidir. Hatırlatıyoruz.”

Muhabir: Özge Ebecek

Editör: Trakya Gazetesi