Gençler ve Ümitler Taekwondo İl Seçmeleri yapıldı Gençler ve Ümitler Taekwondo İl Seçmeleri yapıldı

Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü 29 Ekim Spor Kompleksi’nde Fenerbahçe Spor Kulübü Alagöz Holding Gelişim’i ağırladı. Ev sahibi ekip maçı son saniye üçlüğü ile kazanmayı başardı.
Karşılıklı hatalarla başlayan ilk çeyrek Fenerbahçe Spor Kulübü Alagöz Holding Gelişim’in 21-14 üstünlüğü ile sona erdi.
İkinci periyoda da iyi başlayan Fenerbahçe Spor Kulübü Alagöz Holding Gelişim üst üste bulduğu basketlerle farkı açarak ilk yarıyı 43-30 önde tamamladı.
Karşılaşmanın ikinci yarısına da iyi başlayan Fenerbahçe Spor Kulübü Alagöz Holding Gelişim üstünlüğünü devam ettirdi. Fenerbahçe Spor Kulübü Alagöz Holding Gelişim üçüncü çeyreği 58-46 önde bitirdi.
Final periyoduna 12 sayı farkla giren Fenerbahçe Spor Kulübü Alagöz Holding Gelişim, Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nün pota altından bulduğu sayılara engel olamadı. Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü son saniyelere 2 sayı geride girdi. Maçın bitimine 1.5 saniye kala üçlük bulan Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü maçı 71-70 kazanmayı başardı.
Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü bu galibiyet sonrası taraftarlı ile birlikte maç sonunda büyük bir sevinç yaşadı.

Kaynak: İlkay Danacılar