Genel kurulun ilk gününde oda ve borsaların başkanları, TOBB delegeleri, kadın ve genç girişimciler, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu öncülüğünde Anıtkabir'de Ata’ya ziyaret gerçekleştirdi. 
Anıtkabir ziyaretinin ardından, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla Hizmet Şeref Belgesi takdim töreni yapıldı. 

ATO'DA BULUŞULDU
Programlar, Ankata Ticaret  Odası'nda devam ederken, burada düzenlenen programa TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Ticaret Bakanı Ömer Bolat ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mestan Özcan ile görüşmeler gerçekleştirdi. Başkan Ahmet Çetin, burada bölge hakkında Bakanlara bilgiler vererek, odanın hedeflediği projeler ile ilgili görüş alışverişinde bulundu.

GENEL KURUL TAMAMLANDI
16 Mayıs'ta TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesinde gerçekleşen Genel Kurula, Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin, Yönetim Kurulu Üyesi, TOBB Delegesi Turgay Kaya ve TOBB Delegesi Saim Buyruk katıldı.

Çerkezköy’de aşure dağıtıldı Çerkezköy’de aşure dağıtıldı

Komisyonların gerçekleştirdiği sunumların ardından Genel Kurul sona erdi. Başkan Ahmet Çetin, 80. Genel Kurulun herkese hayırlı olmasını diledi.

Kaynak: Haber Merkezi