TSO üyeleri, odanın öncülüğünde, Almanya Hannover Messe Fuarı’nda Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin, Yönetim Kurulu üyeleri ile dünyanın en büyük makine ve elektrik mühendisliği fuarı Hannover Messe’yi gezdi. 

Ahmet Çetin, yaptığı açıklamada, Hannover Messe’nin yeni ticaret fırsatlar elde edilmesi adına önemli bir nokta olduğunu söyledi. 
Avrupa pazarına açılma konusunda önemli bir adım attıklarını belirten Çetin, “Fuarda yer alan yerli firmalarımızı da ziyaret ederek, hayırlı, bol ve bereketli kazançlar diledik. Başta üyelerimiz olmak üzere bu önemli fuarın herkese bol kazançlar getirmesini diliyorum” dedi. 
Heyet, Hannover Başkonsolosu Gül Özge Kaya, İTO Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Şekip Avdagiç ile de bir araya geldi. Başkan Ahmet Çetin, Hannover Başkonsolosu Gül Özge Kaya’ya plaket takdim etti.

Belediyenin 2023 Mali Yılı Kesin Hesapları kabul edildi Belediyenin 2023 Mali Yılı Kesin Hesapları kabul edildi

İHRACAT FIRSATLARI GÖRÜŞÜLDÜ
Oda öncülüğünde düzenlenen Almanya iş gezisinde, iş insanları heyeti, Hamburg Ticaret Ateşesi Yıldız Onur ile Ticaret Ateşisi Emine Pelin Ferah ve Hamburg’da faaliyet gösteren Türk iş insanları ile bir araya geldi.
Programda Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin, üretim üssü Çerkezköy ile ilgili bilgiler verdi.
Toplantıda, Hamburg’da faaliyet gösteren iş insanları ile beraber potansiyel ihracat fırsatları hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.
Tanıtımların ve yapılan değerlendirmelerin ardından Ahmet Çetin, Hamburg Ticaret ateşeleri Yıldız Onur ve Emine Pelin Ferah’a plaket verdi.

Kaynak: Haber Merkezi