Ali Bayrak, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’i ziyaret etti.

Ziyarette, Yüksel,  Ali Bayrak ve Ergene Velimeşespor Kulüp Başkanı Serkan Bezgin ile belediyenin yaptırdığı Naim Süleymanoğlu Spor Tesisi, Ergene Belediyesi Spor Salonu ve Velimeşe Mustafa Kemal Atatürk Stadyumu’nu gezdi.

Ali Bayrak, Rasim Yüksel’e Beşiktaşlı oyuncuların üzerinde imzalarının bulunduğu formayı hediye etti.

Rasim Yüksel, Ali Bayrak’ı Ergene’de misafir etmekten mutluluk duyduğunu dile getirerek, şu ifadeleri kullandı:

“Beşiktaş kulübümüzün değerli yönetim kurulu üyesi Ali Bayrak’ı ‘sevgi kenti’ Ergenemizde misafir etmekten dolayı çok mutluyuz. Kendisi Beşiktaş Kulübünün Dernekler ve Sosyal Tesislerden Sorumlu Yöneticisi olduğu için Ergene Belediyemiz tarafından ilçemize kazandırdığımız spor tesislerini gezme fırsatımız oldu. Tekirdağ’ın en güzel ve en büyük spor tesislerine sahip olan Ergene ilçemizin gururu Ergene Velimeşespor ile Beşiktaş kulübümüz arasında çok güzel dostluklar kuruldu. Beşiktaş kulübümüzün değerli yöneticileri bizleri ziyaret ediyor, spor konusunda karşılıklı fikir alış verişinde bulunuyoruz.”

BEŞİKTAŞ İLE VELİMEŞESPOR ARASINDA DOSTLUKLAR KURULDU

Ali Bayrak ise belediye tarafından yaptırılan spor tesislerini takdirle karşıladığını ifade ederek, Rasim Yüksel’in Ergene Velimeşespor’un başarısında büyük katkısı olduğunu kaydetti.

Spor kulüplerinin başarısının tesisleşmeyle olduğunu anlatan Bayrak, “Belediye Başkanımız Rasim Yüksel bu konuda Ergene ilçemize çok güzel spor tesisleri kazandırmış. Ergene Velimeşesporun başarısında şüphesiz Rasim Yüksel’in büyük payı var. Beşiktaş kulübümüz ile Ergene Velimeşespor arasında çok güzel dostluklar kuruldu. Geçmiş senelerde Beşiktaş kulübümüzden Ergene Velimeşespor’a oyuncu transferlerimiz de oldu bu ilerleyen dönemlerde de olabilir. Yeni sezon öncesi Ergene Velimeşespora başarılar diliyor, bu güzel spor tesislerini ilçeye kazandıran Rasim Yüksel’i de tebrik ediyorum” diye konuştu.

Muhabir: Abdullah Yalçın

Editör: Trakya Gazetesi