Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Karate Takımı sporcularından Murat Kıroğlu ve Güreş Takımı sporcularından Beray Çoban, Belediye Başkan Vekili M. Şahin Yılmaz’ı ziyaret etti.

Yılmaz, ziyarette yaptığı konuşmada, Murat Kıroğlu ile Sabri Kıroğlu’nun katıldıkları Türkiye Karate Şampiyonası’nda kenti başarıyla temsil ettiklerini belirterek, şöyle konuştu:

“12-16 Temmuz’da Bursa’da düzenlenen Türkiye Karate Şampiyonası ve Büyükler Milli Takım Seçmelerine, kentimizi temsilen Çerkezköy Belediye Gençlik Spor Kulübü Karate sporcularımız Murat Kıroğlu ile Sabri Kıroğlu katıldı. 44 ilden 222 kulüp ve 680 sporcunun katıldığı şampiyonada Büyükler, Para-Karate ve Veteranlar kategorilerinde mücadele eden temsilcilerimizden Sabri Kıroğlu 35-45 Yaş Erkek Kata kategorisinde; Murat Kıroğlu da 45-54 Yaş Erkek Kata kategorisinde şampiyon olarak bizleri gururlandırdı.” 

GÜREŞTE BRONZ MADALYA GELDİ

Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Güreş Takımı sporcularından Beray Çoban’ın ise Konya’da yapılan U11-U13 Kadınlar Türkiye Güreş Şampiyonası’nda 3’üncü olduğunu anımsatan Yılmaz, “Turnuvada 36 kiloda mindere çıkan Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü güreşçilerimizden Beray Çoban, kürsüye çıkarak bronz madalya kazandı. Kentimizi ve Tekirdağ’ı başarıyla temsil eden sporcumuz Beray Çoban, ilk kez ulusal bir şampiyonaya katılmasına rağmen büyük bir başarıya imza attı. Kendisini ve antrenörümüz Fatih Dağdelen’i tebrik ediyorum” dedi.

Karate Takımı sporcuların Murat Kıroğlu ile Güreş Takımı sporcularından Beray Çoban’ı ilçeye ve Tekirdağ’a yaşattıkları gurur için tebrik eden Yılmaz, kendilerini altınla ödüllendirdi.

Muhabir: Zehra Kıyıcı

Editör: Trakya Gazetesi