Tekirdağ 1. Amatör Play-Off Grubu’nda 3. hafta heyecanı yaşandı. 2023-2024 sezonu Tekirdağ 1. Amatör Küme Play-Off Grubu’nda şampiyonluk yolunda kritik maçlar oynanırken, takımlar şampiyon olmak için kıyasıya rekabet etti.

3. hafta mücadelesinde Akçeşmespor, Ulaş Sahası’nda Çorlu Belediye Futbol Kulübü’nü ağırladı. Müsabaka 1-1 eşitlikle sona ererken, Akçeşmespor 2 puanla 5. basamakta kaldı. Çorlu Belediye Futbol Kulübü ise 5 puanla 2. basamakta yer aldı. 

Bir diğer maçta zirveyi hedefleyen Pınarça Spor Kulübü ise Ergene Misinlispor’u konuk etti. Çerkezköy Bld. 100. Yıl Stadı’nda oynanan mücadeleyi Pınarça Spor Kulübü 2-0 kazanarak 7 puana ulaştı ve zirvede yer aldı. Ergene Misinlispor ise 1 puanla 6. sırada yer aldı.

Edirne 2. Amatör’de C Grubu başladı Edirne 2. Amatör’de C Grubu başladı

Bir diğer kritik maçta ise Malkara 14 Kasımspor ile Çorlu Rumelispor kozlarını 13 Kasım Sahası’nda paylaştı. Müsabakayı Malkara 14 Kasımspor 4-2 kazanarak lige tutunmayı başardı. Malkara 14 Kasımspor 4 puanla 3. sırada yer alırken, Çorlu Rumelispor aynı puanla 4. sırada kaldı.  

Tekirdağ 1. Amatör Play-Off Grubu 3. Hafta Sonuçları

Akçeşmespor 1-1 Çorlu Belediye Futbol Kulübü
Pınarça Spor Kulübü 2-0 Ergene Misinlispor
Malkara 14 Kasımspor 4-2 Çorlu Rumelispor

Kaynak: İlkay Danacılar