Müzik çocukların matematik zekasının gelişimine katkı sağlıyor Müzik çocukların matematik zekasının gelişimine katkı sağlıyor

Yurt Dışı Lisansüstü Öğrenim Bursluluk Programı (YLSY) kapsamında Trakya Üniversitesi adına yurt dışında eğitim gören öğrenciler ile bir araya gelen Rektör Tabakoğlu, öğrenim süreçleri hakkında fikir alışverişinde bulundu.
Trakya Üniversitesi YLSY Burs Programı Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen toplantıda konuşan Tabakoğlu, YLSY Burs programını çok değerli olduğunu belirterek şöyle konuştu:
 “Yurt dışında eğitim almanız hem dilinizin gelişmesi, hem de kariyeriniz açısından çok önemli. Aynı zamanda burada aldığınız eğitimi oradaki eğitiminiz ile birleştirerek hayata bakış açınızı ve vizyonunuzu genişletmiş oluyorsunuz. Bu anlamda yurt dışında eğitiminizi tamamladıktan sonra da hem üniversitemize hem de ülkemize önemli katkılar sunacağınıza inanıyorum. Trakya Üniversitesi olarak sizlerin her zaman destekçisi olacağız ve karşılaştığınız sorunların çözümü noktasında da elimizden gelen desteği sağlayacağız. Bu toplantının önemli bir noktası da yurtdışında eğitimini tamamlayan personelimizin, eğitimine devam eden YLSY bursiyeri öğrencilere deneyimlerini paylaşarak onlara yol gösteriyor olmasıdır. Bu anlamda bu toplantıyı düzenleyen YLSY Burs Programı Koordinatörümüz Doç. Dr. Ali Hüseyinoğlu hocama teşekkür ederim. Hepinize başarılar dilerim.” 
Toplantının sonunda Doç. Dr. Ali Hüseyinoğlu, üniversite adına YLSY kapsamında yurt dışına giden bursiyerler ile aylık bazdaki bu toplantıların çevrim içi olarak devam edeceğini dile getirdi.

Kaynak: Haber Merkezi