Cüneyt  Yüksel, Cumhur İttifakı Şarköy Belediye Başkan Adayı Görkem Gökkaya, Şarköy İlçe Başkanı Engin Sadunoğlu, Cumhur İttifakı’nın yöneticileri ve teşkilat mensupları ile Mürefte Zeytin Satış Tarım Kooperafi Genel Kurulu’na katıldı. 
Genel Kurul’da Şarköy’ün tarihini, kültürünü ve ekonomisini besleyen üreticilerle bir araya gelen Yüksel, üreticilerin talep ve beklentilerini dinleyerek, ihtiyaçlara yönelik çözümler üretileceğini ve sürdürülebilir bir gelecek için Şarköy için hazırlanan güzel projelerde son noktaya gelindiğinin bilgisini verdi.
Tekirdağ’da büyükşehir olarak geride kalan 10 yıldaki duraklama döneminin sona ereceğini belirten Cüneyt Yüksel , "Şarköy ile ilgili hayallerimizi gerçekleştireceğimiz projelerimizle geliyoruz. Görkem Gökkaya  Başkanımız ile bu projelerimizi birlikte hayata geçirebileceğiz” dedi.   
Cüneyt Yüksel projeleri ile Şarköy’de hayata geçireceği yatırım ve hizmetler hakkında kısa notlar verdi.  Şarköy Belediyesinin hizmetleri noktasında gerekli hizmetleri yapmadığını ancak 1 Nisan’dan itibaren  Cumhur İttifakı gücü ve birlikteliği ile Şarköy ilçesinin  daha fazla hizmetleri ile tanışacağını belirtti. 

Öğretmen Akademileri başlıyor Öğretmen Akademileri başlıyor

Yüksel, “Cumhur İttifakı’nın birlikteliği ile Görkem Başkanımla ilçemize daha fazla, güzel yatırımlar yapacağımızdan şüphem yok. Şarköy’ümüzün bu dönem yıldızının parlayacağını düşünüyorum" diye konuştu. 

Genel Kurul toplantısının ardından Hoşköy ve Eriklice mahallelerini de ziyaret eden Yüksel, ilçe sakinleri ve esnafla görüştü. 

İlçede ve mahallelerde kendisine gösterilen yoğun ilgiden çok memnun olduğunu dile getiren Cüneyt Yüksel, “Şarköy ilçemiz ve tüm mahallelerimiz için proje kitapçıklarımız hazırlanıyor. İnşallah en kısa sürede tüm ilçelerimizde gerçekleştireceğimiz projelerimizi lansman toplantısı ile tüm hemşehrilerimize duyuracağız” dedi.

Şarköy ilçesi ve mahallelerde yaptığı seçim çalışmalarında gençler tarafından da yoğun ilgi gören Cünet Yüksel’den gençler,  2gb internet talebinde bulundu. Sosyal medya hesaplarından gençlere çağrıda bulunan Yüksel, yaş sınırı olmaksızın tüm gençlere 2gb internet hediye edeceklerini kaydetti.

Kaynak: Haber Merkezi