Jandarma çalışmalarını denetledi Jandarma çalışmalarını denetledi

İlk olarak Yeşiltepe Mahallesi’nde yer alan Ergene Bulgaristan Göçmenleri Derneğini ziyaret ederek dernek başkanı Veis Özgür, yönetim kurulu ve dernek üyeleri ile bir araya gelen Yüksel, daha sonra Ergenegücü Ulaş Spor Kulübünü, Ergene Avcılar Derneğini ve Ergene Erzurumlular Derneğini ziyaret etti.

Bulgaristan Göçmenleri Derneğini ziyaret ederek Yeşiltepe ve Sağlık mahalleleri sakinleriyle bir araya gelen Yüksel, Yeşiltepe Mahallesi’nin 30 yıldır çözülemeyen imar sorununu çözdüklerini müjdeleyerek, Yeşiltepe ve Sağlık mahallelerinde yapılan ve yapılacak çalışmalarla ilgili bilgiler verdi. Vatandaşların Yeşiltepe Mahallesi imar durumu ile ilgili sorduğu soruları da yanıtlayan Yüksel, Ergene Belediye Meclisinde, imar komisyonunda ve Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclisinde alınan kararları aktardı. Yüksel ayrıca kararlara hangi meclis üyelerinin ret oyu verdiğini hangi meclis üyelerinin çekimser kaldığını da aktararak Yeşiltepe halkına söz verdikleri gibi sorunu çözüme kavuşturduklarını söyledi.

Dernek başkanı Veis Özgür ve yönetimi başta olmak üzere ziyarete katılan tüm dernek üyelerine teşekkür eden Yüksel “Sevgi kenti Ergenemizde daha yapacak çok işimiz var” dedi.
Başkan Yüksel ve beraberindekiler daha sonra Ulaş Mahallesi’nde faaliyet gösteren Ergenegücü Ulaşspor Kulübü, Ergene Ulaş Avcılar Derneği ve Ergene Erzurumlular Derneğini meclis üyesi adaylarıyla ziyaret etti. Başkan Yüksel Ergenegücü Ulaşspor Başkanı Burak Saran, Ergene Avcılar Derneği Başkanı Çağlar Topçu ve Ergene Erzurumlular Derneği Başkanı Yavuz Aras ile yönetimlerine misafirperverlikleri, samimi ve içten karşılamaları için teşekkür ederek bir süre dernek üyeleri ile görüştü.

Kaynak: Haber Merkezi