Ergene’nin kurucu belediye başkanı olarak 2014 yılından bu yana Belediye Başkanlığı görevini sürdüren ve CHP’den yeniden  belediye başkan aday adaylığını açıklayan Rasim Yüksel, ön seçimi kazanarak yeniden aday oldu. CHP Parti Meclisi (PM) tarafından Ergene Belediye Başkan adayını belirlemek için ön seçim yapılması kararının alınmasının ardından CHP Ergene İlçe Başkanlığı nezaretinde üyelerin katılımıyla ön seçim gerçekleştirildi. 
Rasim Yüksel, Nuh Nuhoğlu, Servet Yıldız ve Ercüment Tuncay’ın aday adayı olarak yer aldığı seçim Marmaracık Düğün Salonu’nda yapıldı.

ALTI OKLU BAYRAĞI DALGALANDIRACAĞIZ

Sonuçların açıklanmasının ardından seçimle ilgili değerlendirmede bulunan Yüksel, “Ergene Belediye Başkan adayını belirlemek için ilçe başkanlığımız denetiminde yapılan ön seçimi üyelerimizin teveccühü ile kazandım. Desteğini esirgemeyen, demokrasiyi yaşatmak için sandığa gelen tüm üyelerimize ve aday adayı olan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Seçimin kaybedeni yok ama kazananı Cumhuriyet Halk Partimiz oldu. Şimdi halkımızın ve hemşehrilerimizin desteği ile 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimleri de kazanarak altı oklu bayrağımızı Ergene’de dalgalandırmaya devam edeceğiz” dedi.

“DEMOKRASİ ŞÖLENİ GERÇEKLEŞTİRDİK”

Yüksel, şunları kaydetti: “Değerli Cumhuriyet Halk Partisi ailem, kıymetli yol arkadaşlarım, parti meclisimizin aldığı karar uyarınca Ergene ilçemizde gerçekleştirilen ön seçimde öncelikle aday adayları Nuh Nuhoğlu, Servet Yıldız ve Ercüment Tuncay başta olmak üzere katılan tüm üyelerimize teşekkür ediyorum. Cumhuriyet Halk Partisi  Tekirdağ İl Başkanımız Şenol Özgür Taşmerdivenli, Tekirdağ milletvekillerimiz İlhami Özcan Aygun, Nurten Yontar, Ergene İlçe Başkanımız Ramadan Duran, il ve ilçe yöneticilerimiz, kadın ve gençlik kolları başkanlarımız, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Candan Yüceer, Çorlu Belediye Başkanımız Ahmet Sarıkurt, Süleymanpaşa Belediye Başkan adayımız Volkan Nallar, Saray Belediye Başkan adayımız Abdül Taşyasan  ve bin 800'ü aşkın parti üyemizin katılımıyla demokrasi şölenimizi gerçekleştirdik. Desteğini esirgemeyen tüm üyelerimize, meclis üyelerimize, hemşehrilerimize bir kez daha teşekkür ediyorum. Şimdi vakit kaybetmeden yerel seçimlerde yeniden partimizin bayrağını Ergene'de dalgalandırmak için var gücümüzle çalışacağız. Demokrasimize sahip çıkan tüm üyelerimizi yerel seçimlerde de aynı kararlılıkla desteğe ve çalışmaya davet ediyorum. Kazanan partimiz, kazanan Ergenemiz olacak. Sevgi kenti Ergene’mizde daha yapacak çok işimiz var.”

“HER ALANDA HİZMETİM VAR”

Destek bizden kupa sizden Destek bizden kupa sizden

Yüksel, sözlerini şöyle tamamladı: “Halkın iradesi, üyelerin iradesi ortaya çıktı. Sonuçta üyelerimiz hizmeti takdir etti. Tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Ergene’de her alanda, her karede hizmetim var. Benim için bu önemli. 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak seçimde de göreceksiniz kazanacağız. Çünkü ben kendime güveniyorum, yaptıklarıma güveniyorum. Hiç kimse merak etmesin Cumhuriyet Halk Partisi bayrağı Ergene’de sonuna kadar dalgalanacak.”

Kaynak: İlkay Danacılar