“Ulu çınarların” hayır dualarını aldı “Ulu çınarların” hayır dualarını aldı

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, beraberinde CHP Tekirdağ İl Başkanı Şenol Özgür Taşmerdivenli, Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak, Ergene İlçe Başkanı Ramadan Duran, Tekirdağ İl Başkan Yardımcısı Mehtap Tural, il yöneticileri, ilçe yöneticileri ve meclis üyesi adaylarıyla Velimeşe Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. 
Yüksel, burada yaptığı konuşmada, “Sevgi kenti Ergene’mizin 17 mahallesinde olduğu gibi Velimeşemizde hizmetlerimiz, sahada izimiz var. Allah’ın izniyle yeni dönemde halkımızın talepleri ile oluşturduğunuz yeni projelerimizi de sizlerin desteği ile beraber gerçekleştireceğiz. Soğuk havada sıcak karşılamayla içimizi ısıtan herkese tüm Velimeşeli hemşerilerimize teşekkür ediyorum” dedi.
Yüksel, şunları kaydetti:
 “Velimeşe’nin kuruluşundan bu yana emeği geçen tüm muhtarlarımıza, belediye başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Biliyorsunuz, bu memleket bizim memleket. Buralar çok kolay kurulmadı, çok kolay da bırakılmaz. Ben buranın çocuğuyum, burada doğdum, burada yaşıyorum. Sizler burada doğdunuz burada yaşıyorsunuz. O yüzden birileri gelip burada ahkam kesemez, kesmemeli. Çünkü bu zorlukları onlar bilmez. Buralar çok kolay kurulmadı. Yoktan var edildi. Bunu en iyi ben bilirim. Tüm hemşehrilerime inanıyorum, güveniyorum. Sizlerin vereceği destekle de yeniden sizlere hizmet etmeye devam edeceğim. Belediyecilikte sadece Tekirdağ’da değil Türkiye’de örnek belediyeyiz. Belediyeciliği bilenler yönetir. Bu ilçeyi ben kurdum. Allah’ın izniyle sizlerin desteği ile hizmetlerimize devam edeceğiz.”

Kaynak: Haber Merkezi