Ergene’ye müjde: Her mahallede doğalgaz olacak Ergene’ye müjde: Her mahallede doğalgaz olacak

Beraberinde Ergene Belediyesi Meclis üyeleri ve Meclis üyesi aday adayları ile Ergene Bulgaristan Göçmenleri Derneği’nin Yeşiltepe Mahallesindeki yeni dernek binasına gelen Başkan Yüksel, burada dernek başkanı Veis Özgür, Yeşiltepe Mahallesi Muhtarı Hüseyin Doğru, Sağlık Mahallesi Muhtarı Turgut Şentürk, derneğin yönetim kurulu üyeleri ve dernek üyelerince karşılandı.
Ziyarette Ergene Belediyesinin Yeşiltepe ile Sağlık mahallelerine yaptığı çalışmaları aktararak yeni dönem projelerinden bahseden Yüksel, vatandaşların taleplerini dinleyerek sorularına da yanıt verdi.
Yüksel, şöyle konuştu:
“Sevgi Kenti Ergene’mizde faaliyet gösteren hemşehri dernekleri arasında yer alan Ergene Bulgaristan Göçmenleri Derneği'ni meclis üyelerimiz ile ziyaret ettim. Dernek başkanı Veis Özgür'e, muhtarlarımıza, dernek yönetimine ve tüm üyelerine hem misafirperverlikleri hem de hoş sohbetlerinden ötürü teşekkür ediyorum. Ziyarette yaptığımız çalışmalarla ilgili olarak bilgiler vererek yeni dönem projelerimizi anlattım. Bizlere inanan, güvenen, destek veren herkese şükranlarımı sunuyorum. Daha yapacak çok işimiz var.”

Kaynak: Özge Ebecek