Nallar’a destek için gelenler salona sığmadı. Coşkunun hakim olduğu il binasında davul zurna çalındı, davetlilere ikramda bulunuldu
Geçmiş dönem CHP Tekirdağ İl Başkanı Volkan Nallar, CHP Süleymanpaşa Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıkladı. Nallar’ın aday adaylığını açıkladığı basın toplantısı CHP İl Başkanlığı binasında, salonlara sığmayan çok yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Volkan Nallar’a destek için CHP Tekirdağ Milletvekili Nurten Yontar, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ve Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul da toplantıya katıldı.
Nallar, konuşmasında, “Bu şehri genciyle, kadınıyla, yaşlısıyla, engellisiyle ve çocuklarımız dahil olmak üzere tüm paydaşlarımız ile ortak akılla yönetmek ve tüm kesimlere eşit hizmet götürebileceğimize inandığımız için aday olduk” dedi. 
Toplantının açılışında konuşan CHP Tekirdağ İlçe Başkanı  Ali Engin,  seçim programını tamamladıklarını belirterek, CHP’nin yeni genel başkanı Özgür Özel’e ve adaylık yolculuğunda olan Volkan Nallar’a başarılar diledi. 
Engin şu ifadeleri kullandı: 
“Seçim sürecimiz kapsamında mahalle delegeleri, ilçe başkanlığı seçimi, il başkanlığı seçimi ve en son büyük kurultayla programımızı tamamlamış bulunuyoruz. Yeni seçilen genel başkanımız Özgür Özel’e başarılar diliyoruz. Onun önderliğinde güzel zaferler kazanmak için hep birlikte mücadele edeceğiz. Eski genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'na da vermiş olduğu emekler ve göstermiş olduğu çaba için çok teşekkür ediyoruz. Bundan sonraki hayatında da başarılar diliyoruz. Bugün gerçekleşen bu toplantımız, aday adaylığı basın açıklamasından çok, belediyeyi aldığımızın heyecanını gösteren bir işarettir. Cumhuriyet Halk Partisi'ndeki heyecanın artarak devam ettiğini görüyorum. Çok mutluyum. Volkan başkanımızla, kendisinin il başkanlığı yaptığı dönemde beraber güzel işler yaptık. Malum deprem gibi çok büyük bir felaket yaşadık. O deprem felaketindeki süreçte vermiş olduğu emekler ve çabalar için kendisine buradan teşekkür ediyorum. Seçimle ilgili de kendisiyle büyük mücadele verdik. Çıkmış olduğu bu yolda kendisine başarılar diliyorum. Partimiz adına şehrimiz adına hayırlı olacağına inanıyorum. Teşekkür ederim.”
CHP Tekirdağ İl Başkanı Şenol Özgür Taşmerdivenli ise CHP için yıllardır her türlü mücadelede bulunduğunu ifade ederek, Volkan Nallar’ı desteklediğini belirtti. 
Taşmerdivenli şunları söyledi:
“Sağanağa rağmen bu büyük kalabalıkla bu büyük heyecanla karşılaşmaktan çok mutlu olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Bu heyecan, Cumhuriyet Halk Partisi'nin 31 mart 2024 seçimlerinde yerelde iktidar olacağının en net göstergesidir. Hep beraber 31 Mart 2024 tarihinde 12 belediyemizi de alarak başarıyı tekrarlayacağız. Bundan hiçbir şüphem yok. Tekrar hoş geldiniz. Ben, çocukluğumda, gençliğimde ve bugün de partimizle beraber birçok mücadelede bulundum. Değerli arkadaşım Volkan Nallar’a çıktığı bu yolda başarılar diliyorum. Her şeyi gönlünüzce olsun.”
Kürsüye çıkan Volkan Nallar, uzun süren alkışlarla selamlandı. Nallar konuşmasına, salondakileri selamlayarak “Hoşgeldiniz” sözleriyle başladı ve Süleymanpaşa’ya olan sevgisinden, hedeflerinden bahsetti. 

vn
“BEN DEĞİL, BİZ”
 Nallar, şunları kaydetti:
 “Havasını soluduğum, suyunu içtiğim ve evlatlarımın doğduğu en büyük sevdam, Süleymanpaşa’ya hizmet etmek için aday olduk. Cumhuriyetimizin 100. yılında Cumhuriyet Halk Partisi’nin en genç il başkanlığını yaptık. Görevimizi başarılı şekilde tamamlayarak yine genç bir arkadaşımıza il başkanlığımızı devrettik. Bu şehri genciyle, kadınıyla, yaşlısıyla, engellisiyle ve çocuklarımız dahil olmak üzere tüm paydaşlarımız ile ortak akılla yönetmek ve tüm kesimlere eşit hizmet götürebileceğimize inandığımız için aday olduk. Ben Volkan Nallar olarak bu yolculuğa çıkmıyorum. ‘Birlikten kuvvet doğar’ sözünü her daim kendine şiar edinmiş biri olarak, BİZ diyerek, yani tüm Süleymanpaşalı yurttaşlarımız ile birlikte çıkıyoruz. İl başkanlığım sürecinde gerek deprem anından hemen sonra, gerek Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimlerinde çalışmalarımızla hem Süleymanpaşalı hem de Tekirdağlı yurttaşlarımızın övgüsünü kazandığımıza inanıyorum. Bu süreçte söz verdiğimiz gibi sıkmadık el, çalmadığımız kapı kalmadı.  Geçmiş zamanlarda Tekirdağspor’umuzun hem yöneticilik hem de başkanlık yaptığım dönemlerinde, Tekirdağspor’umuzun başarısı herkesin takdirini kazanmıştır.”

IMG_4736
“HİÇBİR YURTTAŞIMIZI AÇ VE AÇIKTA BIRAKMADIK”
Nallar, şu değerlendirmelerde bulundu:
“Esnaflığım sürecinde ve Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığımda hiçbir yurttaşımızı aç ve açıkta bırakmadık. Elimiz yettiğince, gücümüz elverdiğince her yurttaşımıza dokunduk ve dokunmaya devam edeceğiz. Çıktığımız yolun zor olduğunu biliyoruz. Ama sevdam olan Süleymanpaşa’mın kaybettiği 5 yılı tekrar geri kazanacağız. 251 bin 558 yurttaşımızın istek ve beklentilerini çok iyi biliyoruz. Süleymanpaşa Belediye Başkanı olduğumuzda meclis üyelerimiz, başkan yardımcılarımız ve ben, Süleymanpaşa’da önemli konularda yurttaşlarımız ile birlikte karar vereceğiz. Belediyemizde başkanlık kapıları olmayacak! Çünkü biz makamlarda değil Süleymanpaşa’mızı kardeşlerimiz, abilerimiz, ablalarımız ve en önemlisi çocuklarımız ile birlikte alanlarda yöneteceğiz. Size söz veriyoruz. Son Sözüm Cumhuriyet Halk Partisi aileme… Tekrar söylemek isterim Cumhuriyetimizin 100. yılında Cumhuriyet Halk Partisinin “En Genç İl Başkanı” olarak beni seçen yoldaşlarıma tekrar teşekkür ediyorum. Şimdi daha zor ve anlamlı bir yola adım atıyoruz. Nazım Hikmet’in de dediği gibi ‘Bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçe yaşamak’ için Cumhuriyet Halk Partisi ailemin daha çok çalışacağına ve daha çok mücadele edeceğine inancım sonsuzdur. Ben değil, BİZ diyerek yola çıkıyoruz. Haydi Cumhuriyet Halk Partisi ailem yaptık yine yapacağız. En büyük sevdam Süleymanpaşam vira bismillah…Yaşasın Cumhuriyet! Yaşasın Cumhuriyet Halk Partisi! Yaşasın Mustafa Kemal Atatürk!”
Konuşmalardan sonra basın toplantısının soru-cevap kısmına geçildi. Geçtiğimiz günlerde kalp krizi sebebiyle hayatını kaybeden Tekirdağ Galatasaray Derneği Başkanı ve Tekirdağspor Yönetim Kurulu üyesi 47 yaşındaki Cenk Serim ile ilgili bir soru alan Volkan Nallar, gözyaşlarını tutamadı.

IMG_4770
“Eğer Süleymanpaşa Belediye Başkanı olursanız, Cenk Serim’in anısını yaşatmak için bir spor sahası yapmayı düşünüyor musunuz?” sorusuna duygu yüklü bir yanıt veren Nallar, “Cenk Serim, bugünü sabırsızlıkla bekliyordu. Başkanım, aday adaylığı açıklamanı yap, hepimiz buraya geleceğiz. Bütün Galatasaray camiası buraya gelecek. Ben başka bir siyasi partinin üyesiyim ama senin için sokaklarda gezeceğim, pankartlar açacağım diyordu. Mekanı cennet olsun… Ben başkan olsam da, olmasam da onun anısını yaşatacağım. Gerekirse babamın imkanlarıyla bir proje yapacağım” dedi.

“Elveda Gülsarı” Karacakılavuz’da yorumlandı “Elveda Gülsarı” Karacakılavuz’da yorumlandı

IMG_4725
Nallar konuşmasının devamında “Belediyecilikte yol, park yapmak şarttır ama ben gençlerin ihtiyaçlarına yönelik projeler gerçekleştireceğim. Sosyalleşecekleri, mutlu olacakları, her türlü imkanı bulabilecekleri bir kent yaratacağım” dedi.

Kaynak: Özge Ebecek