Vali Soytürk, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Fahrettin Akçal’ı ziyaret etti. Akçal ve Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğü personeli tarafından karşılanan Soytürk, ardından müdürlüğe geçerek çalışmalar hakkında İl Müdürü Akçal’dan bilgi aldı.
Vali Soytürk, İl Defterdarı Özkan Coşar’ı da ziyaret etti.
İl Defterdarı Coşar ve İl Defterdarlığı personeli tarafından karşılanan Soytürk, ardından İl Defterdarlığında kurumun çalışmaları hakkında bilgi aldı.
VERGİ DAİRESİ BAŞKANI TAŞKIRAN’A ZİYARET
Vali Soytürk, Vergi Dairesi Başkanı Mustafa Taşkıran’ı ziyaret etti.
Taşkıran ve kurum personeli tarafından karşılanan Vali Soytürk, ardından Vergi Dairesi Başkanlığına geçerek kurumun çalışmaları hakkında bilgi aldı.
Soytürk, Ticaret İl Müdür V. Mehmet Furtına’yı da ziyaret etti.
İl Müdür V. Furtına ve kurum personeli tarafından karşılanan Vali Soytürk, ardından müdürlüğe geçerek kurumun çalışmaları hakkında bilgi aldı.
İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNE ZİYARET

Ozan Varan’dan “birlikte çalışma” çağrısı Ozan Varan’dan “birlikte çalışma” çağrısı

Vali Recep Soytürk, İl Sağlık Müdürü Dr. Ali Cengiz Kalkan’ı ziyaret etti.
İl Müdürü Kalkan ve İl Sağlık Müdürlüğü personeli tarafından karşılanan Vali Soytürk ardından müdürlüğe geçerek kurumun çalışmaları hakkında bilgi aldı.
Soytürk, Tarım ve Kredi Kooperatifi Bölge Müdürü Erol Apaydın’ı ziyaret etti.
Bölge Müdürü Apaydın tarafından karşılanan Vali Soytürk ardından Bölge Müdürlüğünde kurumun çalışmaları hakkında bilgi aldı.
MOBİLYA FABRİKASINA ZİYARET

Vali Soytürk, Koleksiyon Mobilya’nın fabrikasını ziyaret etti.
Fabrika Müdürü Abdullah Akdemir tarafından karşılanan Vali Soytürk ardından fabrikayı gezerek fabrika hakkında Akdemir’den bilgi aldı.

Kaynak: İlkay Danacılar