Tekirdağspor’un eski başkan, antrenör ve sporcuları, Vali Recep Soytürk’ü makamında ziyaret etti.
Ziyarette Vali Soytürk, Tekirdağspor’un dünü, bugünü ve yarını hakkında konuklarıyla bir süre sohbet etti.
Ardından Tekirdağspor’un eski yöneticileri, Vali Soytürk’e 59 numaralı Tekirdağspor forması ve Tekirdağspor tablosu hediye ettiler.
Vali Soytürk de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek konuklarına teşekkür etti ve Tekirdağspor’a 2023-2024 sezonunda başarılar diledi.

Vali Soytürk’ten başkanlara iade-i ziyaret Vali Soytürk’ten başkanlara iade-i ziyaret

6-_2_

YEŞİLAY’DAN ZİYARET

Türkiye Yeşilay  Derneği Tekirdağ Şube Başkanı Zafer Soykırlı ve derneğin üyeleri, Vali Recep Soytürk’ü makamında ziyaret etti.

Vali Soytürk’le bir süre görüşen Soykırlı, Yeşilay’ın çalışmaları hakkında bilgi verdi. Ardından Vali Soytürk’e Yeşilay kıyafeti ve bilekliği hediye etti.
 
Vali Soytürk de ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek “Bağımlı bireyleri bağımlılıktan kurtarmak ve vatandaşlarımızın sağlığını korumak amacıyla özveri ile çalışmalar yapan tüm Yeşilay personel ve üyelerine teşekkür ediyorum.” dedi.

Uluslararası İmam-Hatip Lisesi Derneği Başkanı Şerif Aktürk, dernek üyeleri, Uluslararası Şehit Münir Alkan Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Rıdvan Dinç ve okul öğrencileri, Vali Soytürk’ü makamında ziyaret etti.

Vali Soytürk’le bir süre görüşen Dernek Başkanı Aktürk, derneğin faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

Türkiye Kızılay Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hasan Karaca ve 26. Dönem Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan da Soytürk'ü makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.

Kaynak: İlkay Danacılar