Gaspçılar tutuklandı Gaspçılar tutuklandı

Kapaklı ziyareti kapsamında ilk olarak Kaymakamlığı ziyaret ederek Kapaklı Kaymakamı Mustafa Gürdal ve ilçe protokolü ile görüşen Vali Soytürk, Kapaklı’da yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Sonrasında Kaymakam Gürdal ve ilçe protokolü ile birlikte Kapaklı’da planladığı ziyaretleri gerçekleştirdi.

Her kesimin derdine ortak olan, sorunları ve ihtiyaçları can kulağı ile dinleyen, göreve geldiği ilk günden beri Tekirdağ’ı tanımak için olağanüstü çaba gösteren Vali Soytürk, bu kez Kapaklı ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi.
Vali Recep Soytürk, Vatandaşla Buluşma Toplantısı kapsamında Kapaklı’ya bağlı İsmet Paşa Mahallesi’nde mahalle sakinleri ile bir araya geldi.
Düzenlenen toplantıda mahalle sakinleri ile bir süre sohbet eden Vali Soytürk, sorun, talep ve beklentilerini dinledi. Çözüm için gerekli çalışmaların yapılacağını ifade etti.
Vali Soytürk ilçe ziyareti kapsamında Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kapaklı Temsilciliğini de ziyaret etti. Ziyarette Vali Soytürk, Dernek Başkanı Gazi İbrahim Çetintaş ve diğer Gazilerimizin hal ve hatrını sorarak bir süre sohbet etti.
Kapaklı’ya gerçekleştirilen ziyarette Muhtarlar Toplantısı da yapıldı. Vali Recep Soytürk başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda muhtarlar; mahallelerin sıkıntılarını, ihtiyaçlarını ve taleplerini Vali Soytürk'e ilettiler. Vali Soytürk de gerekli çalışmaların yapılacağını ifade ederek güven verdi.
 Kapaklı ilçesi ziyaretleri kapsamında yapım süreci devam eden ve tamamlandığında ilçede asayiş hizmeti verecek olan İlçe Emniyet Müdürlüğünü de ziyaret eden Vali Soytürk, buradaki inşaat alanında incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.
İlçe ziyareti planları kapsamında Kapaklı Erenler Cemevi’ni de ziyaret eden Vali Soytürk Cemevi Başkanı Enver Koçer tarafından karşılandı.Bu görüşmede Soytürk, Koçer’den cemevinin faaliyetleri hakkında bilgi aldı.
Vali Recep Soytürk, 24 derslikli Zeliha Mehmet Tusçuoğlu Ortaokulu’nu yaptıran Hayırsever İş İnsanları Tijen Tusçuoğlu Alkan ve Eşi Dinçer Alkan’ın sahibi olduğu İnan Makine firmasını da ziyaret etti.
Ziyaretleri sırasında fabrikayı gezen Vali Soytürk, İnan Makine Sanayi Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Tijen Tusçuoğlu Alkan ve Şirket Genel Müdürü Dinçer Alkan’dan fabrika hakkında bilgi aldı.
Vali Recep Soytürk, Kapaklı ilçemiz ziyaretleri kapsamında 25.09.2012 tarihinde Tunceli’de Şehit olan P. Er Kadir Dadaş’ın ailesini de unutmadı.
Ziyarette şehidimizin ailesiyle yakından ilgilenen Vali Soytürk, sohbet ederek hal ve hatırlarını sordu. Şehidimizin hayat hikayesini dinleyerek hayırla yad etti. Ardından ziyarette Kuran-ı Kerim okunarak dua edildi.
Ziyarette konuşan Vali Soytürk; ”Şehitlerimizin bize emaneti olan Şehit Ailelerimizin her daim yanında olduk ve yanında olmaya devam edeceğiz.” dedi.
Vali Soytürk’e ziyaretleri sırasında Kapaklı Kaymakamı Mustafa Gürdal eşlik etti.

trakyagazetesi-Vali Soytürk Kapaklı’yı ziyaret etti2

trakyagazetesi-Vali Soytürk Kapaklı’yı ziyaret etti3

Kaynak: İlkay Danacılar