Miniminikler Şenliği başladı Miniminikler Şenliği başladı

2023-2024 sezonu Tekirdağ U18 Futbol Ligi’nde 4. hafta maçları oynandı. 
A Grubu’nda 7 puanla lider olan Çorlu Belediye Futbol Kulübü, Çorlu Bld. Şehir Stadı’nda grupta henüz puanı bulunmayan ve 6. sırada yer alan Marmaraereğlisi Belediyespor ile karşılaştı. Çorlu Belediye Futbol Kulübü mücadeleyi 6-0 kazanarak puanını 10’a yükseltti ve liderliğini sürdürdü. Marmaraereğlisi Belediyespor puansız olarak 7. sırada yer aldı.
Liderin 1 puan gerisinde 6 puanla 2. sırada bulunan Fevzipaşaspor, 4 puanla 4. sırada bulunan Tekirdağ Marmaraspor ile Saray Şehir Stadı’nda kozlarını paylaştı. Mücadeleyi Fevzipaşaspor 5-0 galip tamamlayarak 9 puana ulaştı ve 2. basamakta yer aldı. Tekirdağ Marmaraspor 4 puanla 4. basamakta kaldı. 
Bir diğer maçta 3 puanla 5. sırada yer alan Kızılpınar Uzayspor ise grupta puanı bulunmayan 7. sıradaki Ergene Gençlikspor’a konuk oldu. Ergene Gençlikspor büyük bir sürprize imza atarak rakibini 5-1 mağlup etti. Ergene Gençlikspor bu galibiyetle 3 puana ulaştı ve 5. sırada yer aldı. Kızılpınar Uzayspor ise 3 puanda kaldı ve 6. sıraya geriledi.  
Grupta 6 puanla 3. sırada bulunan Hayrabolu Belediye Gençlik ve Spor ise haftayı BAY geçti.
Tekirdağ U18 Ligi A Grubu 4. hafta sonuçları         
Tekirdağ Marmaraspor 0–5 Fevzipaşaspor 
Çorlu Belediye Futbol Kulübü 6–0 Marmaraereğlisi Belediyespor
Ergene Gençlikspor 5–1 Kızılpınar Uzayspor
Hayrabolu Belediye Gençlik ve Spor – BAY 
B GRUBU’NDA TEKİRDAĞ ZİRVEYE YÜKSELDİ
Tekirdağ U18 Ligi B Grubu’nda ise liderlik maçında 9 puanla zirvede yer alan Ergene Velimeşespor, 7 puanla 2. sırada yer alan Tekirdağspor ile kozlarını Ergene Sahası’nda paylaştı. Ergene Velimeşespor karşılaşmayı 80. dakikaya kadar 1-0 önde götürse de, Tekirdağspor maçın 80. ve 90+7. dakikasında Rasim Yüzeir’in attığı gollerle karşılaşmayı 2-1 kazanmayı başardı. Tekirdağspor deplasmanda aldığı galibiyetle 10 puana ulaşarak ligin bitimine 1 hafta kala liderlik koltuğuna oturdu. Ergene Velimeşespor ise 9 puanla 2. sırada yer aldı. 
İki takımın ardından 4 puanla 3. sırada yer alan Süleymanpaşa Namık Kemalspor ise, grupta puansız olarak 6. sırada yer alan Çorlu Trakya 2022 Spor’a konuk oldu. Süleymanpaşa Namık Kemalspor rakibini 7-2 mağlup ederek 7 puanla 3. basamakta yer aldı. Çorlu Trakya 2022 Spor ise puansız olarak 6. sırada kaldı. 
Grubun son maçında 3 puanla 4. basamakta yer alan Çerkezgücüspor ise aynı puanla 5. basamakta yer alan Kapaklı Sitespor ile karşılaştı. Çekişmeli geçen maçı deplasman ekibi Kapaklı Sitespor 3-2 galip tamamladı. Kapaklı Sitespor 6 puanla 4. sıraya yükselirken, Çerkezgücüspor 3 puanla 5. sırada kaldı.  
Tekirdağ U18 Ligi B Grubu 4. Hafta sonuçları         
Çorlu Trakya 2022 Spor 2–7 Süleymanpaşa Namık Kemalspor
Çerkezgücüspor 2–3 Kapaklı Sİtespor
Ergene Velimeşespor 1–2 Tekirdağspor

Kaynak: İlkay Danacılar