Edirnespor penaltılarla veda etti Edirnespor penaltılarla veda etti

2023-2024 sezonu Tekirdağ U18 Ligi’nde 4. hafta maçları 30 Aralık Cumartesi günü oynanacak.
A Grubu’nda 7 puanla lider olan Çorlu Belediye Futbol Kulübü, Çorlu Bld. Şehir Stadı’nda grupta henüz puanı bulunmayan ve 6. sırada yer alan Marmaraereğlisi Belediyespor ile karşılaşacak. Mücadele saat 16.00’da başlayacak.
Liderin 1 puan gerisinde 6 puanla 2. sırada bulunan Fevzipaşaspor, 4 puanla 4. sırada bulunan Tekirdağ Marmaraspor ile Saray Şehir Stadı’nda saat 15.30’da karşılaşacak. 
Bir diğer maçta 3 puanla 5. sırada yer alan Kızılpınar Uzayspor ise puanı bulunmayan 7. sıradaki Ergene Gençlikspor’a konuk olacak. Mücadele Ulaş Sahası’nda 15.45’te başlayacak.
Grupta 6 puanla 3. sırada bulunan Hayrabolu Belediye Gençlik ve Spor ise haftayı BAY geçecek.
Tekirdağ U18 Ligi A Grubu 4. Hafta fikstürü         
Tekirdağ Marmaraspor – Fevzipaşaspor 
Çorlu Belediye Futbol Kulübü – Marmaraereğlisi Belediyespor
Ergene Gençlikspor – Kızılpınar Uzayspor
Hayrabolu Belediye Gençlik ve Spor – BAY 
ZİRVE AŞKINA
Tekirdağ U18 Ligi B Grubu’nda ise liderlik maçında 9 puanla zirvede yer alan Ergene Velimeşespor, 7 puanla 2. sırada yer alan Tekirdağspor ile kozlarını Ergene Sahası’nda paylaşacak. Mücadele saat 15.00’te başlayacak.
İki takımın ardından 4 puanla 3. sırada yer alan Süleymanpaşa Namık Kemalspor ise, grupta puansız olarak 6. sırada yer alan Çorlu Trakya 2022 Spor’a konuk olacak. Müsabaka General Basri Saran Stadı’nda saat 12.00’de oynanacak. 
Grubun son maçında 3 puanla 4. basamakta yer alan Çerkezgücüspor ise aynı puanla 5. basamakta yer alan Kapaklı Sitespor ile karşılaşacak. Mücadele saat 13.00’te Çerkezköy 29 Ekim Spor Kompleksi’nde oynanacak.
Tekirdağ U18 Ligi B Grubu 4. Hafta fikstürü         
Çorlu Trakya 2022 Spor – Süleymanpaşa Namık Kemalspor
Çerkezgücüspor – Kapaklı Sİtespor
Ergene Velimeşespor – Tekirdağspor

Kaynak: İlkay Danacılar