Yolunuz açık, kupanız bol olsun Yolunuz açık, kupanız bol olsun

U16 Ligi’nde grup maçlarının son haftasında gol yağmuru yaşandı. 
A Grubu’nda oynanan maçta Tekirdağspor, son haftada Karadeniz 1 No’lu sahada Kazanderespor ile karşılaştı. Tekirdağspor maçı 1-0 kazanarak grupta şampiyon olmayı başardı.
Zorlu geçen maçta Tekirdağspor’un golünü 79. dakikada Aykan Tuncer attı.
Grupta ikincilik mücadelesinde ise Süleymanpaşa Namık Kemalspor Marmaraereğlisi Sahası’nda, Marmaraereğlisi Belediyespor’a konuk oldu. Süleymanpaşa Namık Kemalspor hata yapmadı ve rakibini farklı mağlup etmeyi başardı. Konuk ekip maçı 8-2 kazandı.
ASLAN YILDIZSPOR’DAN KARADENİZ GENÇLİKSPOR’A TAM 24 GOL
Grupta iddiasını son haftaya taşıyan Aslan Yıldızspor ise 13 Kasım Sahası’nda Karadeniz Gençlikspor ile karşılaştı. Aslan Yıldızspor tarihi skorla maçı kazandı. Aslan Yıldızspor mücadeleyi 24-0 kazandı.  
Grubun son maçında Akçeşmespor Karadeniz 1 Nolu Saha’da Malkara 14 Kasımspor ile kozlarını paylaştı. Maçı Akçeşmespor 4-0 kazanmayı bildi.
A Grubu’nda ilk iki sırada Tekirdağspor ile Süleymanpaşa Namık Kemalspor yer aldı.               
ULAŞSPOR YERİNE VELİMEŞE İKİNCİ TAMAMLADI
B Grubu’nda lider Çorlu Belediye Futbol Kulübü son hafta maçında Ergenegücü Ulaşspor’u 8-2 mağlup etti ve grubu şampiyon tamamladı.
İkincilik iddiası bulunan Ergene Velimeşespor ise Ergene Sahası’nda Çorlu Trakya 2022 Spor ile karşılaştı. Maçı Ergene Velimeşespor 3-1 kazanarak grubu ikinci tamamladı.
Grupta Ergene Spor Kulübü Ulaş Sahası’nda Sağlıkspor’u ağırladı. Mücadeleyi Ergene Spor Kulübü 2-1 kazanmayı bildi.
Grubun en çekişmeli maçında Aşağı Sevindiklispor ile Çorlu Halk Eğitimi Gücüspor Karadeniz 1 No’lu Saha’da karşılaştı. Nefes kesen maç 3-3 berabere tamamlandı.
B Grubu’nda ilk iki sırayı Çorlu Belediye Futbol Kulübü ile Ergene Velimeşespor aldı.
FEVZİPAŞA KAYBETSE DE İKİNCİ OLDU
C Grubu’nda son haftaya averajla ikinci sırada yer alan Kapaklı Sitespor, lider olan Fevzipaşaspor’u ağırladı. Kapaklı Sahası’nda oynanan maçı Kapaklı Sitespor 1-0 kazandı ve grubu lider tamamladı. Fevzipaşaspor ise mağlup olsa da grubu ikinci tamamlamayı başardı.
Bir diğer müsabakada Çerkezköy 1923 Gençlikspor, Çerkezköy 29 Ekim Spor Kompleksi’nde Çerkezgücüspor’a konuk oldu. Maçı konuk ekip 3-1 kazanmayı bildi.
Grupta Büyük Yoncalıspor Saray Sahası’nda Tekirdağ Marmaraspor ile karşılaştı. Maçı Büyük Yoncalıspor 1-0 kazandı. 
Maçlarını tamamlayan Kapaklıspor haftayı BAY geçti.
C Grubu’nu ilk iki sırayı Kapaklı Sitespor ile Fevzipaşaspor paylaştı.

Kaynak: İlkay Danacılar