Tekirdağ Dost Veteranlar şampiyon oldu Tekirdağ Dost Veteranlar şampiyon oldu

Tekirdağ U16 Play- Off Futbol Ligi’nde 7. hafta maçları 12 Ocak Cuma günü Kapaklı Sitespor- Ergene Velimeşespor maçı ile başlamıştı. Tekirdağ merkezinde oynanması gereken 2 maç ise saha koşulları nedeniyle ertelenmişti.
Ertelenen maçlar 16 Ocak Salı günü oynandı.  
12 Ocak Cuma günü liderin takipçisi olan ve 6 maçta 12 puan toplayan Kapaklı Sitespor ise 4 puanla 5. basamakta yer alan Ergene Velimeşespor ile Kapaklı Sahası’nda karşılaştı. Müsabakayı Kapaklı Sitespor 2-0 kazanarak 15 puana ulaştı ve 2. sıradaki yerini korudu. Ergene Velimeşespor ise 4 puanla 5. basamakta kaldı. 
ERTELENEN MAÇLAR TAMAMLANDI
Oynadığı 6 maçta 15 puan toplayan ve zirvede yer alan Fevzipaşaspor ise 6 maçta 7 puan toplayıp 4. sırada yer alan Tekirdağspor’a konuk oldu. 13 Kasım Sahası’nda oynanan mücadeleyi Fevzipaşaspor 3-1 kazanarak 18 puanla liderliğini sürdürdü. Tekirdağspor ise 7 puanla 4. sırada kaldı.
Bir diğer müsabakada 4 puanla 6. sırada yer alan Süleymanpaşa Namık Kemalspor ise 6 maçta 10 puan toplayıp 3. sırada yer alan Çorlu Belediye Futbol Kulübü’nü konuk etti. 13 Kasım Sahası’nda oynanan müsabakayı konuk ekip Çorlu Belediye Futbol Kulübü 5-2 kazandı. Çorlu Belediye Futbol Kulübü 13 puana ulaşarak 3. sırada yer alırken, Süleymanpaşa Namık Kemalspor 4 puanla 6. sırada yer aldı. 
Tekirdağ U16 Futbol Ligi Play-Off Grubu 7. Hafta Sonuçları
Tekirdağspor 1–3 Fevzipaşaspor
Süleymanpaşa Namık Kemalspor 2–5 Çorlu Belediye Futbol Kulübü
Kapaklı Sitespor 2–0 Ergene Velimeşespor

Kaynak: İlkay Danacılar