“Altın çocuklar” Trakya şampiyonu oldu “Altın çocuklar” Trakya şampiyonu oldu

2023-2024 sezonu Tekirdağ U16 Play-Off Futbol Ligi’nde heyecan tüm hızıyla sürdü.
Grupta oynadığı 7 maçta 18 puanla lider konumda bulunan Fevzipaşaspor deplasmanda oynadığı 7 maçta 13 puan toplayan ve 3. sırada bulunan Çorlu Belediye Futbol Kulübü ile karşılaştı. Çorlu Bld. Şehir Stadı’nda oynanan maçta Çorlu Belediye Futbol Kulübü adeta rakibini yedi bitirdi ve 7-1 kazanarak büyük bir sürprize imza attı. Çorlu Belediye Futbol Kulübü bu galibiyetle 16 puana yükseldi ve 3. sıradaki yerini korudu. Lider Fevzipaşaspor ise mağlubiyete rağmen 18 puanla zirvede kalmayı başardı.   
Liderin takipçisi olan ve oynadığı 7 maçta 15 puan toplayıp 2. basamakta yer alan Kapaklı Sitespor, oynadığı 7 maçta 7 puan toplayıp 4. basamakta yer alan Tekirdağspor’u konuk etti. Kapaklı Sahası’nda oynanan maçı Kapaklı Sitespor 2-1 kazanarak 18 puana ulaştı ve zirve takibini sürdürdü. Tekirdağspor ise 7 puanla 5. basamakta yer aldı.    
Alt sıraları yakından ilgilendiren bir diğer maçta ise oynadığı 7 maçta 4 puan toplayıp 5. sırada yer alan Ergene Velimeşespor ile aynı puana sahip 6. sıradaki Süleymanpaşa Namık Kemalspor kozlarını Ergene Sahası’nda paylaştı. Mücadeleyi Ergene Velimeşespor 3-1 kazanarak 7 puana ulaştı ve 4. sıraya yükseldi. Süleymanpaşa Namık Kemalspor ise bu yenilgi ile 4 puanla 6. sırada kaldı. 
TEKİRDAĞ U16 PLAY-OFF GRUBU 8. HAFTA FİKSTÜRÜ
Çorlu Belediye Futbol Kulübü 7–1 Fevzipaşaspor 
Kapaklı Sitespor 2–1 Tekirdağspor
Ergene Velimeşespor 3–1 Süleymanpaşa Namık Kemalspor

Kaynak: İlkay Danacılar