Tekirdağ U16 Ligi A Grubu’nda Tekirdağspor maç öncesi zirvede yer alan Aslan Yıldızspor ile kozlarını 13 Kasım Sahası’nda paylaştı. Mücadeleyi Tekirdağspor Eren Esen, İbrahim Ethem Mustafa ve Aykan Tunçer in golleriyle 3-2 kazanarak liderliği devraldı. Aslan Yıldızspor’un gollerini Atalay Gür ve Muhammed Ali Kemeç kaydetti.

Grubun en farklı biten maçında ise Akçeşmespor Karadeniz 1 No’lu Saha’da Karadeniz Gençlik Spor ile karşılaştı. Akçeşmespor rakibine gol yağdırarak maçı 14-0 kazandı.

Bir başka mücadelede Kazanderespor, Karadeniz 1 No’lu Saha’da Marmaraereğlisi Belediyespor’u ağırladı. Kazanderespor baştan sona üstün oynadığı maçı 7-0 kazanmayı bildi.

Zirve takipçisi Süleymanpaşa Namık Kemalspor ise Malkara 14 Kasımspor’u rakibinin maça çıkmamasından dolayı hükmen 3-0 mağlup etti.

LİDER KAYIPSIZ DEVAM EDİYOR

B Grubu’nda lider Çorlu Belediye Futbol Kulübü, Çorlu Bld. Şehir Stadı’nda Ergene Velimeşespor’u ağırladı. Mücadeleyi ev sahibi ekip 3-0 kazanarak yoluna kayıpsız devam etti.

Liderin takipçisi Ergenegücü Ulaşspor ise deplasmanda Sağlıkspor ile karşılaştı. Konuk ekip maçı 4-1 almayı başardı.

Bir başka mücadelede Çorlu Halk Eğitimi Gücüspor, Ergene Spor Kulübü ile kozlarını General Basri Saran Stadı’nda paylaştı. Çekişmeli maçı Çorlu Halk Eğitimi Gücüspor 3-2 kazanmayı bildi.

Çorlu Trakya 2022 Spor ise Aşağı Sevindiklispor ile karşılaştı. Aşağı Sevindiklispor rakibini 1-0 mağlup etmeyi başardı.

FEVZİPAŞA VE KAPAKLI SİTE’NİN ZİRVE İNADI

C Grubu’nda ise Fevzipaşaspor ve Kapaklı Sitespor arasında rekabet kıyasıya sürüyor. Liderlik için savaşan Fevzipaşaspor Çerkezköy Bld. 100. Yıl Stadı’nda Büyük Yoncalıspor’u konuk etti. Ev sahibi ekip üstün oynadığı maçı 7-0 kazandı.

Tekirdağ 2. Amatör hafta sonu futbola doyuracak Tekirdağ 2. Amatör hafta sonu futbola doyuracak

Bir başka mücadelede Kapaklıspor, Çerkezköy 1923 Gençlikspor’a konuk oldu. Kapaklıspor rakibini 4-1 ile geçerek yukarısı için umudunu sürdürdü.

Tekirdağ Marmaraspor ise Çerkezgücüspor ile Saray Sahası’nda karşılaştı. Maçı ev sahibi ekip 2-1 kazandı.

Zirvenin diğer ortağı Kapaklı Sitespor ise haftayı BAY geçti.

Kaynak: İlkay Danacılar