Yolunuz açık, kupanız bol olsun Yolunuz açık, kupanız bol olsun

A Grubu’nda oynadığı 2 maçı kazanan Akçeşmespor, Tekirdağspor ile kozlarını Karadeniz 1 Nolu Saha’da paylaştı. Mücadeleyi Akçeşmespor 1-0 kazanarak 9 puanla liderliğini sürdürdü. Tekirdağspor ise 3 puanda kalarak 5. sırada kaldı. 
Oynadığı 2 maçta 2 galibiyetle 6 puan toplayan liderin takipçisi Aslan Yıldızspor ise 4 puanlı 100. Yılspor ile karşılaştı. Mücadeleyi Aslan Yıldızspor 3-0 kazanarak 9 puanla zirve takibini sürdürdü. 100. Yılspor ise 4 puanla 4. sırada yer aldı. 
Grubun diğer maçında 1 puanlı Süleymanpaşa Namık Kemalspor ise 3 puanlı Muratlı Halk Eğitimispor ile 13 Kasım Sahası’nda karşılaştı. Süleymanpaşa Namık Kemalspor mücadeleyi 2-0 kazanmayı bildi. Süleymanpaşa Namık Kemalspor puanını 4 yaparak 3. sıraya yükselirken, Muratlı Halk Eğitimispor 3 puanla 6. sırada kaldı.
A Grubu’nun son maçında ise oynadıkları 2 maçta puanla tanışamayan iki ekip Marmaraereğlisi Belediyespor ile Aşağı Sevindiklispor, Marmaraereğlisi Sahası’nda kozlarını paylaştı. Marmaraereğlisi Belediyespor maçı 5-1 kazandı ve 3 puana ulaştı. Marmaraereğlisi Belediyespor 7. basamakta yer alırken, Aşağı Sevindiklispor puansız şekilde 8. sırada yer aldı.   
Tekirdağ U15 Ligi A Grubu 3. hafta sonuçları
Marmaraereğlisi Belediyespor 5–1 Aşağı Sevindiklispor
Tekirdağspor 0–1 Akçeşmespor 
Süleymanpaşa Namık Kemalspor 2–0 Muratlı Halk Eğitimispor
Aslan Yıldızspor 3–0 100. Yılspor        
B Grubu’nda oynadıkları ilk 2 maçta 6 puan toplayan ve zirveyi paylaşan iki ekip olan Çorlu Belediye Futbol Kulübü ve Ergene Velimeşespor liderlik aşkına kozlarını paylaştı. Çorlu Belediye Futbol Kulübü maçı 4-1 kazanarak 9 puanla liderliğini sürdürdü. Ergene Velimeşespor ise 6 puanla 3. sırada kaldı.
Zirve takipçisi olan ve oynadığı 2 maçtan 6 puan çıkaran bir başka ekip olan Sağlıkspor, 3 puanlı Çorlu Esentepespor ile Ergene Sahası’nda karşılaştı. Sağlıkspor rakibine gol olup yağarken maçı 6-1 kazanarak 9 puanla 2. sıraya yükseldi. Çorlu Esentepespor ise 3 puanla 6. sırada kaldı.
Grupta 3 puanlı Ergenegücü Ulaşspor ise grubun puansız ekiplerinden Çorlu 59 Buçuk Spor Kulübü’ne Çorlu Bld. Şehir Stadı’nda konuk oldu. Ergenegücü Ulaşspor müsabakayı 4-1 kazanarak 6 puanla 4. sırada yer aldı. Çorlu 59 Buçuk Spor Kulübü ise puansız olarak 7. sırada yer aldı.   
Grubun son maçında grupta henüz puanla tanışamayan Ergene Gençlikspor ile Çorlu İdman Ocağıspor Ergene Sahası’nda kaşılaştı. Çorlu İdman Ocağıspor maçı 4-0 alarak 3 puanla 5. sıraya yükseldi. Ergene Gençlikspor puansız kalarak 8. sırada kaldı.
Tekirdağ U15 Ligi B Grubu 3. Hafta sonuçları
Çorlu Belediye Futbol Kulübü 4–1 Ergene Velimeşespor
Ergene Gençlikspor 0–4 Çorlu İdman Ocağıspor
Çorlu 59 Buçuk Spor Kulübü 1–4 Ergene Gücü Ulaşspor
Sağlıkspor 6–1 Çorlu Esentepespor
C Grubu’nda oynadığı 2 maçta 2 galibiyet alan 6 puanlı Kapaklı Sitespor haftayı BAY geçerken, liderin takipçilerinden 6 puanlı Çerkezköy 1923 Gençlik Spor, 0 puanlı Çerkezgücüspor ile kozlarını paylaştı. Mücadele Çerkezköy 29 Ekim Spor Kompleksi’nde oynandı. Çerkezköy 1923 Gençlik Spor mücadeleyi 2-0 kazanmayı bildi. Çerkezköy 1923 Gençlik Spor 9 puanla liderliğini sürdürürken, Çerkezgücüspor 0 puanla 6. basamakta yer aldı. 
Bir başka 6 puanlı ekip olan Kapaklıspor, grupta henüz puanla tanışmayan Fevzipaşaspor ile Kapaklı Sahası’nda karşılaştı. Kapaklıspor maçı 2-0 alarak puanını 9’a yükseltip 2. sıraya yerleşti. Fevzipaşaspor ise 0 puanla 7. sırada yer aldı. 
Grupta puanla tanışamayan ekipler olan Büyük Yoncalıspor ile Tekirdağ Marmaraspor Saray Şehir Stadı’nda kozlarını paylaştı. Çekişmeli geçen maçı Büyük Yoncalıspor 3-2 kazanarak 3 puanla 4. basamakta yer aldı. Tekirdağ Marmaraspor ise puansız olarak 5. basamakta yer aldı.    
Tekirdağ U15 Ligi C Grubu 3. Hafta sonuçları
Büyük Yoncalıspor 3–2 Tekirdağ Marmaraspor
Çerkezköy 1923 Gençlikspor 2–0 Çerkezgücüspor
Kapaklıspor 2–0 Fevzipaşaspor
Kapaklı Sitespor – BAY

Kaynak: İlkay Danacılar