2. Amatör A Grubu’nda 3 maç oynandı 2. Amatör A Grubu’nda 3 maç oynandı

A Grubu’nda şampiyon Tekirdağ Gücüspor oldu. Bitime 1 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Tekirdağ Gücüspor oynadığı tüm maçları kazanmayı bildi. 
AKÇEŞME Mİ NAMIK KEMAL Mİ ?
Grupta ilk iki takımın bir üst tura yükseleceği ligde ikincilik için son hafta maçları belirleyici olacak.
Grupta ikincilik iddiası bulunan Süleymanpaşa Namık Kemalspor, şampiyonluğunu ilan eden Tekirdağ Gücüspor ile 13 Kasım Sahası’nda 16.45’te karşılaşacak. Süleymanpaşa Namık Kemalspor zorlu rakibini yenip Akçeşmespor’un puan kaybetmesini bekleyecek.
İkincilik son haftaya avantajlı giren Akçeşmespor ise 100. Yılspor karşısında kazanıp gruptan çıkmaya çalışacak. Mücadele Karadeniz 1 Nolu Saha’da saat 16.45’te başlayacak. 
İkincilik şansını kaybeden Tekirdağspor ise 13 Kasım Sahası’nda saat 13.15’te Hayrabolu Belediye Gençlik ve Spor’u ağırlayacak.
Grupta iddiası bulunmayan iki takım olan Tekirdağ İdman Yurduspor ile Kumbağspor kozlarını saat 11.30’da 13 Kasım Sahası’nda paylaşacak.    
Grupta maçlarını tamamlayan Aslan Yıldızspor haftayı BAY geçecek.
B VE C GRUPLARI TAMAMLANDI
B Grubu’nda ise maçlar tamamlandı.
Grupta Çorlu Belediye Futbol Kulübü oynadığı 5 maçı da galibiyetle kapatarak 15 puanla lider olmayı başardı. Hemen ardından ikinci sırada yer alan Çorlu 59 Buçuk Spor Kulübü 12 puan toplayarak bir üst tura geçti.
C Grubu’nda ise zirveyi iki takım paylaştı. Ergenegücü Ulaşspor ile Ergene Velimeşespor topladıkları 13’er puanla ilk iki sırada yer almayı başardı.
İKİNCİLİK İÇİN 3 ADAY
D Grubu’nda ise son hafta maçları oynanacak. Lider Kapaklı Sitespor oynadığı 6 maçta topladığı 18 puanla son haftaya zirvede giriyor. Kapaklı Sitespor grubun son maçında ikincilik iddiası bulunan Kapaklıspor ile karşılaşacak. Mücadele Kapaklı Sahası’nda saat 15.00’da başlayacak.
Grupta 15 puanla ikinci sırada yer alan Çerkezgücüspor ise lig ikinciliği için mücadele eden Fevzipaşaspor’u konuk edecek. Müsabaka Çerkezköy 29 Ekim Spor Kompleksi’inde saat 16.30’da başlayacak. 
Grupta iddiası kalmayan ekipler ise birbirleriyle rakip olacak. Çerkezköy 1923 Gençlikspor, Tekirdağ Marmaraspor ile Çerkezköy 29 Ekim Spor Kompleksi’inde saat 12. 00’da karşılaşacak. Bir diğer maçta ise Büyük Yoncalıspor, Kapaklı Kartalspor ile Saray Sahası’nda saat 14.00’da kozlarını paylaşacak.
Gruplarda bütün maçlar 11 Kasım Cumartesi günü oynanacak.

Kaynak: İlkay Danacılar