U17’de Play-Off heyecanı erteleme maçları ile sürdü U17’de Play-Off heyecanı erteleme maçları ile sürdü

A Grubu’nda şampiyon Tekirdağ Gücüspor oldu. Bitime 1 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Tekirdağ Gücüspor son maçta Süleymanpaşa Namık Kemalspor ile karşılaştı. Mücadeleyi Tekirdağ Gücüspor 1-0 kazanarak grupları kayıpsız tamamladı.
Süleymanpaşa Namık Kemalspor bu mağlubiyet ile üst tura çıkma şansını kaybetti.
İkincilik için son haftaya avantajlı giren Akçeşmespor ise 100. Yılspor karşısında 6-0 ile net bir galibiyet alarak ikinci olmayı başardı.
İkincilik şansını kaybeden Tekirdağspor ise 13 Kasım Sahası’nda Hayrabolu Belediye Gençlik ve Spor’u ağırladı. Tekirdağspor maçı 6-1 kazanmayı bildi.
Grupta iddiası bulunmayan iki takım olan Tekirdağ İdman Yurduspor ile Kumbağspor kozlarını paylaştı. Maçı Tekirdağ İdman Yurduspor 4-2 kazandı.
Grupta maçlarını tamamlayan Aslan Yıldızspor ise haftayı BAY geçerek sezonu tamamladı.
FEVZİPAŞASPOR’A GALİBİYET YETMEDİ
D Grubu’nda Kapaklı Sitespor grubun son maçında ikincilik iddiası bulunan Kapaklıspor ile karşılaştı. Kapaklı Sitespor maçı 2-0 kazanarak kayıpsız bir şekilde grupları şampiyon bitirmeyi başardı.
Çerkezgücüspor ise lig ikinciliği için önem taşıyan maçta Fevzipaşaspor’u konuk etti. Fevzipaşaspor maçı 3-0 kazandı ama bu sonuç Fevzipaşaspor’a yetmedi ve Çerkezgücüspor averajla grubu ikinci sırada yer aldı.
Çerkezköy 1923 Gençlikspor, Tekirdağ Marmaraspor ile karşılaştı. Maçı Çerkezköy 1923 Gençlikspor 4-3 kazandı.
Bir diğer maçta ise Büyük Yoncalıspor, Kapaklı Kartalspor ile Saray Sahası’nda karşılaştı. Büyük Yoncalıspor mücadeleyi 3-1 galip tamamladı.

Kaynak: İlkay Danacılar