Edirnespor penaltılarla veda etti Edirnespor penaltılarla veda etti

Tekirdağ Namık Kemal Stadı’nda oynanan maçta geçtiğimiz günlerde vefat eden Tekirdağspor’un simge ismi Cenk Serim unutulmadı.
2023-2024 sezonu Tekirdağ Süper Amatör Küme’de mücadele eden Tekirdağspor, Tekirdağ Namık Kemal Stadı’nda Şarköyspor’u konuk etti. Mücadeleyi Tekirdağspor ikinci yarıda bulduğu gollerle 2-0 kazanmayı bildi.
CENK SERİM FOTOĞRAFLI TİŞÖRTLERLE ÇIKTILAR
Karşılaşma öncesi geçtiğimiz günlerde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Tekirdağspor taraftar lideri Cenk Serim bu karşılaşmada da unutulmadı. Tekirdağspor maç öncesi ısınmaya Cenk Serim'in fotoğrafının bulunduğu tişörtlerle çıktı. 
Maçtan önce Serim için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Tribünün orta kısmına karanfille çevrelenmiş Cenk Serim'in fotoğrafı asıldı. Stadın çevresine ise merhum Serim için hazırlanan pankartlar yerleştirildi.
Maçın ilk yarısı golsüz beraberlikle 0-0 sona erdi.
İkinci yarıya daha istekli başlayan Tekirdağspor maçın 62. dakikasında aradığı golü buldu. Berkay'ın şutunda top Şarköyspor kalecisinden geri döndü. Top bir anda Birol Öztürk'ün önünde kaldı. Birol Öztürk topu filelere göndermeyi başardı: 1-0. 
Bu golden sonra gol sevinci sırasında Cenk Serim için hazırlanan 59 numaralı forma açıldı.
Maçın 84. dakikasında Tekirdağspor ikinci golü buldu. Sağ kanattan Mehmet Çağlar Çavdar'ın ortasında arka direkte topa iyi yükselen Kadir Muharrrem Pehlivan kafa vuruşu ile farkı 2'ye çıkardı: 2-0
Maçın ilerleyen dakikalarında başka gol olmayınca Tekirdağspor Şarköyspor'u 2-0 mağlup etti.
Tekirdağspor bu galibiyetle puanını 18'e çıkararak liderliğini sürdürdü. Şarköyspor ise 5 puanla 11. sırada yer aldı.

Kaynak: İlkay Danacılar