Süper Amatör Küme 21. hafta mücadelesinde Tekirdağspor, Çorlu Bld. Şehir Stadı’nda Çorluspor’a konuk oldu. Mücadeleyi Tekirdağspor 2-1 kazanarak şampiyonluk yolunda bir engeli daha kayıpsız geçti.

MAÇTAN DAKİKALAR

Mücadeleye Tekirdağspor iyi başladı. 6. dakikada sol kanattan Emircan Tuna’nın yaptığı ortaya Kadir Muharrem Pehlivan kafayı vurdu. Top kalecide kaldı.

8. dakikada Tekirdağspor’da savunma arkasına atılan topta Birol çaprazda kaleci ile karşı karşıya kaldı. Aşırtma vuruşu farklı şekilde üstten dışarı çıktı.

9. dakikada Tekirdağspor’da ceza yayında topla buluşan Birol Öztürk vuruşunu yaptı. Kaleci topu son anda kornere çeldi.

20. dakikada Tekirdağspor gole çok yaklaştı. Sağ çaprazdan ceza sahasına giren ve kaleci ile karşı karşıya kalan Kadir Muharrem Pehlivan topu az farkla dışarı gönderdi.

33. dakikada Tekirdağspor’da Ceyhun Kalıntaş ceza yayından şutunu çekti. Kaleci son anda topu kornere tokatladı.

Mücadelenin ilk yarısı 0-0 sona erdi.

51. dakikada Tekirdağspor’da Ramazan kaleyi yokladı. Top yandan dışarı çıktı.

Hedefleri  ligi galibiyetle tamamlamak Hedefleri ligi galibiyetle tamamlamak

66. dakikada Tekirdağspor gole çok yaklaştı. Sağ kanattan ceza sahasına giren Kadir Muharrem Pehlivan yerden vurdu. Kaleci topu kornere çeldi. Dönen topa Ceyhun Kalıntaş bomboş durumda vurdu. Topu üstten dışarı gönderdi.

72. dakikada Tekirdağspor’un golü geldi. Emrah Şahin orta alanı hızla geçti. Savunma arasına topu gönderdi. Birol Öztürk kaleci ile karşı karşıya kaldı. Yerden düzgün bir vuruşla topu filelere gönderdi: 0-1.

74. dakikada Çorluspor’un beraberlik golü geldi. Sol kanattan kullanılan serbest vuruşta ceza sahasına gönderilen topta oluşan karambolde Serkan topa dokundu ve skoru 1-1’e getirdi.

88. dakikada Tekirdağspor 2. golü bulmayı başardı. Ceza sahasına gönderilen topta kale ağzında oluşan karambolde topa en son vuran Tayfun Sabri Gümüşoğlu topu filelerle buluşturdu: 1-2.

Maçta başka gol olmayınca Tekirdağspor maçı 2-1 galip tamamladı. Tekirdağspor bu sonuçla 61 puana ulaştı ve şampiyonluk yolunda haftaları saymaya başladı. Çorluspor ise  43 puanla 5. sırada kaldı.

Kaynak: İlkay Danacılar